ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Από τα καλύτερά μας παιχνίδια"

Στέφενς: "Από τα καλύτερά μας παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Πως σχολίασε ο Χουμπ Στέφενς τη νίκη επί του Αρη και την τοποθέτηση του Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας.

"Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια, ο τρόπος που παίξαμε ήταν πολύ καλός. Μόνο μειονέκτημα ήταν οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, αλλά παίξαμε πολύ καλά" είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Περάσαμε τρία παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί και νομίζω ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάποιους παίκτες. Εχουμε ένα ρόστερ πολλών παικτών και έχουμε πει ότι τους χρειαζόμαστε όλους".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: "Και στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, απλώς δεν σκοράραμε. Μετά έβαλαν εκείνοι το γκολ και το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο".

Για την χρησιμοποίηση του Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας: "Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε παίκτες να προωθούν γρήγορα την μπάλα στους μέσους και στους επιθετικούς, γι' αυτό και επιλέξαμε τον Τζαβέλλα γι' αυτή τη θέση".

Για το σκεπτικό των αλλαγών του: "Δεν σημαίνει κάτι, εκείνη την στιγμή έπρεπε να γίνουμε λίγο πιο δημιουργικοί και να βάλουμε στο ματς φρέσκους ποδοσφαιριστές. Ο Λούκας, ο Βούκιτς και ο Στοχ ήταν φρέσκοι".

Για το εάν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που έκανε αλλαγή: "Γιατί να μην είμαι; Ο Σαλπιγγίδης δούλεψε πολύ, έχασε ευκαιρίες παρόλο που ερχόταν από αγώνες με την Εθνική και παρόλο που δεν είναι 20 χρονών. Και ο Λόρενς και ο Σεκού Ολίσε δουλεύουν πολύ".

Για το θέμα Χακόμπο: "Θα ξαναμιλήσουμε αύριο με τον Χακόμπο. Εξαρχής είπαμε ότι μέχρι την Δευτέρα δεν θα είναι στην ομάδα".

Για το εάν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να αποκτήσει στόπερ: "Σήμερα δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα, πιστεύετε ότι είχαμε;"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ