ΠΑΟΚ

"Στάζει μέλι" ο ΠΑΟΚ για τους "Περιστεριώτες"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι τρεις δανεικοί στον Ατρόμητο και ο Γιάννης Μυστακίδης έλαβαν τα καλύτερα σχόλια από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για την απόδοσή τους στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Οπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή τη φορά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε την καταγραφή των πεπραγμένων των ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε αυτή αλλά αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, με τους τρεις που έχουν δοθεί στον Ατρόμητο και τον Γιάννη Μυστακίδη να παίρνουν τα εύσημα για την απόδοσή τους.

Αναλυτικά, ο σχολιασμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Πέδρο Ενρίκε: Η Καραμπάγκ επικράτησε με 1-2 στην έδρα της Ζίρα με τον Πέδρο Ενρίκε να μην βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας, λόγω τραυματισμού.

Ζάιρο: Ο Ζάιρο δεν ήταν στην αποστολή της Σέριφ Τίρασπολ, στην ισοπαλία των πρωταθλητών με 2-2 στην έδρα της Σφίντουλ Γκεόργκε.

Ερικ Σάμπο: Ο Έρικ Σάμπο πήρε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, στην βαριά ήττα της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ με 4-1 στην έδρα της Μακάμπι Νετάνια.

Μάριν Λέοβατς: Ο Μάριν Λέοβατς έπαιξε για 90 λεπτά, έχοντας εξαιρετική παρουσία, στην μεγάλη νίκη της Ριέκα με 0-1 εκτός έδρας επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στέλιος Κίτσιου, Χάρης Χαρίσης: Ο Στέλιος Κίτσιου ήταν εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας, ενώ ο Χάρης Χαρίσης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τις 27 Δεκεμβρίου και αγωνίστηκε για 82 λεπτά, στην μεγάλη νίκη της Σιντ Τρούιντεν με 4-1 επί της Οστάνδης, εντός έδρας.

Αχιλλέας Πούγγουρας: Ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν βρέθηκε στην αποστολή της Άρκα Γκντίνια, στην εντός έδρας συντριβή με 1-5 από την Πιαστ Γκλίβιτσε.

Εργκούς Κάτσε, Γιάννης Μυστακίδης: Ήταν ένας… περίεργος αγώνας για τους δύο ποδοσφαιριστές. Εργκούς Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας ήττα στη Λεωφόρο με 0-3. Ο Αλβανός μέσος πήρε φανέλα βασικού και έβγαλε όλο το 90λεπτο όντας εξαιρετικός, ενώ ο νεαρός εξτρέμ πέρασε σαν αλλαγή λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, και ήταν ο κορυφαίος των Πρασίνων στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας την ατυχία να βρει απέναντί του έναν εξαιρετικό Πασχαλάκη που δεν του επέτρεψε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας μερικές σπουδαίες επεμβάσεις.

Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Χατζηισαΐας: Μία ακόμα μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο, που πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού με 0-1. Οι Δημήτρης Γιαννούλης, Αμρ Ουάρντα και Δημήτρης Χατζηισαΐας πήραν φανέλα βασικού και ήταν και πάλι εξαιρετικοί. Ο πρώτος ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στο μοναδικό γκολ του αγώνα και ήταν άψογος σε άμυνα και επίθεση, ο δεύτερος προκάλεσε και πάλι πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα, με το δοκάρι να του στερεί ένα απίθανο γκολ, ενώ ο τρίτος της παρέας κυριάρχησε στις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε κόντρα στους επιθετικούς των Βοιωτών.

Λάζαρος Λάμπρου: Ο Λάζαρος Λάμπρου δεν ήταν στην 18άδα του Πανιωνίου για την εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί του Πλατανιά, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Νίκος Μελίσσας: Ο Νίκος Μελίσσας παρακολούθησε από τον πάγκο την εντός έδρας νίκη της Λαμίας επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Μανώλης Πατράλης: Ο Μανώλης Πατράλης πέρασε σαν αλλαγή στο 55′ της εντός έδρας ήττα του Πλατανιά από τον Πανιώνιο με 1-2.

Νικόλας Ματθαίου: Ο Νικόλας Ματθαίου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ανόρθωσης στην εντός έδρας, λευκή ισοπαλία με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Τάσος Δημητριάδης, Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ: Φανέλα βασικού για τους Τάσο Δημητριάδη και Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ στην εντός έδρας ήττα της ΑΕ Καραϊσκάκης από τον Άρη με 0-2. Ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 69′, ενώ ο δεύτερος έβγαλε όλο το 90λεπτο, χωρίς να καταφέρουν να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στέργιος Δοδοντσάκης: O Στέργιος Δοδοντσάκης είδε από τον πάγκο την Σπάρτη να φεύγει με την λευκή ισοπαλία από την έδρα της Καλλιθέας.

Κρίστι Κούστα: Ο Κρίστι Κούστα πέρασε σαν αλλαγή στο 75′ στην εντός έδρας ισοπαλία, με 1-1, του Αιγινιακού με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στέλιος Πόζογλου, Τίμος Τσελεπίδης, Γιώργος Κάκκο: Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα του ΑΟ Τρίκαλα, δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και είδε τις ελπίδες του για παραμονή να μειώνονται αισθητά. Οι Πόζογλου και Τσελεπίδης ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα με τον πρώτο να είναι και ο σκόρερ του Πανσερραϊκού, με όμορφο πλασέ στο πρώτο μέρος, γκολ που δεν ήταν αρκετό για να δώσει στους Σερραίους βαθμό ή βαθμούς στην αναμέτρηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ