ΠΑΟΚ

Στανόγεβιτς: "Ο ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί"

Στανόγεβιτς: "Ο ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς σχολίασε την κλήρωση των playoffs του Europa League που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντίπαλο της Έστερσουντ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς μετά την κλήρωση των playoffs του Europa League, όπου η ομάδα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Έστερσουντ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σημείωσε:

"Γνωρίζουμε ακόμη πριν την κλήρωση ότι ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός οφείλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί. Τώρα, μετά την κλήρωση, επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.

Παίζουμε όμως με μια ομάδα που κέρδισε το σεβασμό πετυχαίνοντας μια μεγάλη πρόκριση εναντίον της Γαλατά κι αυτό σε διπλά παιχνίδια δεν γίνεται τυχαία.

Θα μελετήσουμε πολύ καλά την Έστερσουντ και πρέπει να υπολογίσουμε πως θα έχουν σίγουρα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχουν παίξει ήδη 17 ματς πρωταθλήματος.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε πληροφορίες. Από τη δική μας πλευρά θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και συγκεντρωμένοι, καθώς είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους να μπούμε στους ομίλους του Europa League".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ