ΠΑΟΚ

Στανόγεβιτς: "Ικανοποιημένος από τον Ρέι, δεχθήκαμε εύκολα γκολ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Τα συμπεράσματα του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από μία μικτή ομάδα του 'Αγιαξ. Τι είπε για τον Ρέι και τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε ο Δικέφαλος.

Με λίγα λόγια ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς περιέγραψε την εικόνα που του άφησε ο ΠΑΟΚ στην ήττα από τον Αγιαξ με 4-2. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ:
"Ήταν ένα παιχνίδι με έντονες διακυμάνσεις, είναι φυσιολογικό στην προετοιμασία να συμβαίνει αυτό, καθώς καμία ομάδα δεν έχει αποκτήσει την απαιτούμενη σταθερότητα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είδαμε μία πιο καθαρή εικόνα της ομάδας που θέλουμε να βλέπουμε από εδώ και στο εξής".

Για την πρώτη συμμετοχή του Ρέι και την έλλειψη ομαδικότητας σε ορισμένες φάσεις:
"Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του. Μας δίνει αυτοπεποίθηση, σιγουριά. Προσπάθησε να παίξει, είναι μόνο δύο μέρες εδώ, έπιασε το πέναλτι, ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και ο Άγιαξ είχε ευκαιρίες επίσης, μπήκανε ορισμένα εύκολα γκολ από τον αντίπαλο. Είναι καλό που συμβαίνουν αυτά στα ματς προετοιμασίας για να διακρίνουμε τι λείπει και να το διορθώσουμε".

Για την προσαρμογή στο 4-3-2-1 και την δουλειά στην προετοιμασία:
"Στο τέλος, σκεφτόμενος όλα τα παιχνίδια μπορώ να πω είμαι ότι ικανοποιημένος. Αύριο όμως θα έχω καλύτερα συμπεράσματα όταν θα κάτσω το βράδυ να αναλύσω αυτά που έγιναν στο παιχνίδι".

*Μετά το τέλος του αγώνα, η εκτίμηση που γινόταν από το ιατρικό τιμ της ομάδας θέλει τον Ενρίκε να μην έχει υποστεί κάτι σοβαρό.

*Ορισμένοι παίκτες δεν θα επιστρέψουν με την αποστολή αύριο, καθώς θα ακολουθήσει ρεπό 2-3 ημερών. Ο Ντοριάν Λεβέκ θα πάει στη Γαλλία γιατί η γυναίκα του από ώρα σε ώρα γεννάει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ