ΠΑΟΚ

Στα χνάρια του ρεκόρ του Δώνη o ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει την κατάρριψη του ρεκόρ της σεζόν 2012-13, όταν με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, ο "Δικέφαλος" είχε σημειώσει έξι σερί εντός έδρας νίκες.

Το καλύτερο εντός έδρας ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ, στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη, καταγράφηκε την πρώτη σεζόν στην οποία ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν μεγαλομέτοχος των ασπρόμαυρων.

Η σεζόν 2012-13 είχε βρει τον ΠΑΟΚ να μένει εκτός ομίλων Europa League, με τους ασπρόμαυρους να πετυχαίνουν νίκη στα πρώτα επτά εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Μπνέι Γεχούντα, Ραπίντ Βιέννης, Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, ΑΕΚ και Πλατανιά, με την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών να έρχεται στο έβδομο παιχνίδι, κόντρα στον Ολυμπιακό (0-0).

Πέντε χρόνια αργότερα, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει έχοντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε ως γηπεδούχος (τέσσερα στη Τούμπα και ένα στο Καυτανζόγλειο) κόντρα σε Ολίμπικ Ντόνετσκ, Έστερσουντ, Κέρκυρα, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό. Οι ασπρόμαυροι θα αναζητήσουν το 6Χ6 το απόγευμα της Κυριακής (24/9, 16:00) στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ