ΠΑΟΚ

Στα πιτς ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς εμφάνισε ουρολογικό πρόβλημα, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αποφόρτιση για Μάτος, Βιεϊρίνια.

Με ορισμένα μικροπροβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη στο Περιστέρι (8/2), στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας.

Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες δούλεψαν στην Νέα Μεσημβρία πάνω στην τακτική, ωστόσο, δεν ήταν όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Ρουμάνου κόουτς.

Οι Μάτος και Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης, χωρίς να βγουν στο γήπεδο, ενώ οι Μαουρίσιο και Κρέσπο, αφού πρώτα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, συνέχισαν με πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Επιπλέον, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς εμφάνισε ένα ουρολογικό πρόβλημα και λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που του χορηγήθηκε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μετά το απαραίτητο ζέσταμα, δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τις στημένες φάσεις.

Την Τετάρτη (07.02) η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο "Μακεδονία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ