ΠΑΟΚ

Σπόρτινγκ και "εμφύλιος" στο Βέλγιο για Λάμπρου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Λάμπρου δεν βρίσκεται μόνο στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού νέα δημοσιεύματα μπλέκουν τ' όνομά του με μεταγραφική μονομαχία στο Βέλγιο.

Το Σάββατο 4/5 η πορτογαλική "O Jogo" βγήκε με πρωτοσέλιδο τον Λάζαρο Λάμπρου, υποστηρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ απασχολεί την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μερικά εικοσιτετράωρα μετά ήρθε η σειρά των Βέλγων ρεπόρτερ ν' ασχοληθούν με τον φορμαρισμένο winger.

Συγκεκριμένα, Μέσα του Βελγίου αναφέρουν πως από τη χώρα τους υπάρχει διπλό ενδιαφέρον για τον Λάμπρου και μάλιστα από κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Κοινώς, γίνεται λόγος για "εμφύλιο" Άντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ που αμφότερες φέρονται να έχουν τσεκάρει την περίπτωση του 21χρονου.

Οι Βέλγοι τονίζουν στα δημοσιεύματά τους σχολιάζουν τα κατορθώματα του Λάμπρου με την Φορτούνα Σιτάρντ (δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ολλανδική ομάδα): Οκτώ γκολ και 10 ασίστ σε 27 συμμετοχές και υπογραμμίζουν ότι ο παίκτης είναι δεμένος με τους πρωταθλητές με ρήτρα 3.000.000 ευρώ, ενώ οι "ασπρόμαυροι" παρουσιάζονται από την "HLN" ότι θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή (εκπνέει το καλοκαίρι του 2020).

Παράλληλα, γράφεται ότι πέραν των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ, τον Λάμπρου παρακολουθεί και η Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ