ΠΑΟΚ

"Σπόρτινγκ για Ζαμπά"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λεό Ζαμπά, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ενόψει Ιανουαρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας O Jogo.

Για ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ να αποκτήσει τον Λεό Ζαμπά κάνει λόγο η O Jogo. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, τα "λιοντάρια" ψάχνονται ενόψει Ιανουαρίου και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι στόχος τους.

Με βάση το δημοσίευμα, και το καλοκαίρι κυνήγησε την περίπτωσή του η ομάδα της Λισσαβώνας και πως ο Άμπελ Φερέιρα αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

"Ο Λέο Ζαμπά, ο 21χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ που αγωνίζεται στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, είναι στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο. Το ενδιαφέρον των λιονταριών για τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι καινούργιο. Το περασμένο καλοκαίρι η Σπόρτινγκ προσπάθησε να δανειστεί τον Βραζιλιάνο, αλλά τελικά αυτός έμεινε στον ΠΑΟΚ καθώς ο Πορτογάλος προπονητής τον ήθελε στο ρόστερ" αναφέρεται στην O Jogo.

Ο Ζαμπά αγωνίζεται στον Δικέφαλο από πέρυσι, οπότε και έκανε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος έχει παίξει πέντε φορές στο πρωτάθλημα και τρεις στην Ευρώπη. Στην Primeira Liga τα "λιοντάρια" είναι στην 6η θέση ύστερα από επτά παιχνίδια, ενώ στο Kύπελλο επήλθε σοκαριστικός αποκλεισμός από τη Αλβέρκα με 2-0.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ