ΠΑΟΚ

"Σπάει" την κατάρα της Τρίπολης

"Σπάει" την κατάρα της Τρίπολης
INTIME SPORTS

Διάχυτη πίστη στις τάξεις της αποστολής του ΠΑΟΚ ότι ήρθε η ώρα ο Δικέφαλος να φύγει με διπλό από το "Θόδωρος Κολοκοτρώνης". Τι ετοιμάζει ο Τούντορ για την ενδεκάδα.

Πριν καταλαγιάσουν καλά-καλά οι πανηγυρισμοί από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ άρχισε να γίνεται συζήτηση για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Στις μέρες που ακολούθησαν, η συζήτηση φούντωσε και χθες κατά το ταξίδι στην Καλαμάτα (αεροπορικώς) και από εκεί στην Τρίπολη (οδικώς) το κοινό πόρισμα ήταν «ήρθε η ώρα να σπάσουμε την κακή παράδοση στην Τρίπολης».

Πρώτος απ’ όλους, ο Ίγκορ Τούντορ που έχει ενημερωθεί πλήρως για τις πολύ κακές επιδόσεις του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια κόντρα στους Αρκάδες.

Αρκεί μόνο να αναφέρουμε τα εξής:

- Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει χωρίς νίκη σε ματς με τον Αστέρα πάνω από δύο χρόνια. Η τελευταία ήταν στις 19 Οκτωβρίου του 2013 με δύο γκολ του Μιγκελ Βίτορ. Αν θέλουμε, μάλιστα, να ψάξουμε διπλό του Δικεφάλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πρέπει να πάμε πίσω στο Μάιο του 2013, όταν οι φιλοξενούμενοι,, για τα πλέι οφ, είχαν κερδίσει με 2-1 και σκόρερ τους Αθανασιάδη και Κατσουράνη.

- Ο ΠΑΟΚ μετρά 481 λεπτά χωρίς γκολ κόντρα στον Αστέρα. Τα τελευταίο ήταν του Στοχ στο 1-1 της Τούμπας τον Απρίλιο του 2014. Μάλιστα, χθες όταν το πληροφορήθηκαν ορισμένοι παίκτες, έλεγαν στον Μακ ότι είναι η ώρα ένας Σλοβάκος να σπάσει αυτό το κακό σερί αφλογιστίας.

Πως θα "χτυπήσει" το ματς ο Τούντορ

Ο Ίγκορ Τούντορ έχει δουλέψει πολύ πάνω στο πλάνο του αυριανού αγώνα. Και από τη στιγμή που ο Μαρίν Λέοβατς που είχε κάποια προβλήματα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ετοιμοπόλεμος, έχει σχεδόν κατασταλάξει στο πλάνο ενδεκάδας για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από την εστία, οι Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλας θα συγκροτούν την τριάδα στην άμυνα και ο Τζιόλης θα είναι ο ένας εκ των δύο κεντρικών χαφ. Ο έτερος θα είναι πιθανότατα ο Γκολάσα που άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον προπονητή του, με την εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την απουσία για δύο ημέρες από τις προπονήσεις του Έρικ Σάμπο (λόγω της γέννησης του γιου του Σεμπάστιαν, πήγε στην Σλοβακία και επέστρεψε σήμερα) δίνει προτεραιότητα στον Ισραηλινό έναντι του Σλοβάκου.

Στα άκρα θα αγωνιστούν ο Ροντρίγκες στα δεξιά και ο Λέοβατς στα αριστερά.

Στην επίθεση, έχοντας το καλό δείγμα γραφής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο 37χρονος κόουτς θέλει μπροστά από τον Πέλκα να χρησιμοποιήσει δίδυμο τον Μακ και τον Ζάιρο και να αφήσει στον πάγκο, αρχικά, τον Αθανασιάδη που φαίνεται πώς δεν τον έχει στις βασικές επιλογές του, ακόμη και τώρα που είναι τραυματίας ο Μπερμπάτοφ.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο δίλημμα, γιατί ο Κλάους είναι σταθερά πρώτος σκόρερ τα τελευταία χρόνια για τον ΠΑΟΚ κι αυτό το στοιχείο δε μπορεί να αγνοηθεί.

Έκπληξη από μικρούς ΠΑΟΚτσήδες

Όσο για το ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, η αποστολή έφυγε με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης στις 18.30 (ήταν όλα τα στελέχη μαζί με την ομάδα πλην του προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη, που πιθανόν θα ταξιδέψει αυθημερόν.

Μαζί με την πρώτη ομάδα, ταξίδεψε και η αποστολή της β΄ ομάδας του ΠΑΟΚ που παίζει το πρωί με το αντίστοιχο συγκρότημα της Τρίπολης. Έτσι, ο Τούντορ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν αρκετά με τον Βλάνταν Ίβιτς, προπονητή της Κ20.

Μία ώρα μετά παίκτες και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας που τους περίμεναν μερικοί μικροί φίλοι της ομάδας από την Καλαμάτα, συνοδευόμενοι από τον πατέρα μια θείο τους.

Μάζεψαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες και… κυνήγησαν μέχρι το πούλμαν τον Μακ που ήταν και η βασική αιτία της παρουσίας τους στο αεροδρόμιο. Λίγη ώρα αργότερα, με πούλμαν η ομάδα κατευθύνθηκε στην Τρίπολη, όπου κατέλυσε σε ξενώνα που την φιλοξενεί κάθε χρόνο.

Θυμίζουμε ότι αύριο θα υπάρχει ανοιχτή η θύρα των φιλοξενουμένων στο γήπεδο της Τρίπολης, όπου θα μπορούν, μεμονωμένα, να βρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες των ανθρώπων του συλλόγου αναφέρουν ότι θα βρίσκονται πολλοί ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο, από την Πελοπόννησο, την Αθήνα και άλλες περιοχές.


αναχώρηση ΠΑΟΚ από ggiannis4
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ