ΠΑΟΚ

Σπάει τα κοντέρ ο Πρίγιοβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τι δείχνει η σύγκριση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με Μάρτσιν Μίετσελ και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, τους δυο τελευταίους ξένους επιθετικούς που είχαν "ριζώσει" στη Τούμπα

Ο 26χρονος επιθετικός, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, έχει ξεκινήσει την καριέρα του με την ασπρόμαυρη φανέλα έχοντας το πόδι στο γκάζι, ή αν θέλετε τη μπάλα... στα αντίπαλα δίχτυα. Η αποτελεσματικότητά του είναι εντυπωσιακή, αν σκεφτεί κανείς πως ακόμα δεν έχει γράψει συμμετοχή ως βασικός, με τον Βλάνταν Ίβιτς να τον ρίχνει στα παιχνίδια από τον πάγκο και εκείνος να πραγματοποιεί όσα υποσχόταν το βιογραφικό του.

Στη ζυγαριά, όσον αφορά το ξεκίνημά του, αξίζει να μπουν δυο από τους τελευταίους ξένους επιθετικούς που έμειναν για πάνω από δυο χρόνια στη Τούμπα, ειδικά από τη στιγμή που ο Πριγιοβιτς έχει υπογράψει ένα από τα πλέον μακρόχρονα συμβόλαια, με διάρκεια 4,5 χρόνια.

ΜΑΡΤΣΙΝ ΜΙΕΤΣΕΛ: 2 ΓΚΟΛ ΣΕ 128 ΛΕΠΤΑ

Ο Πολωνός επιθετικός είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2005, είχε μείνει άσφαιρος στις δυο πρώτες συμμετοχές του, κόντρα σε Ηρακλή και Καλλιθέα. Η τρίτη του συμμετοχή ήταν και η... φαρμακερή, καθώς στο ντέρμπι με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης” πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ της νίκης των ασπρόμαυρων, που ως σήμερα είναι και η τελευταία επί του συγκεκριμένου αντιπάλου εκτός έδρας. Το δεύτερο γκολ του Μίετσελ είχε σημειωθεί με την συμπλήρωση 128 αγωνιστικών λεπτών με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ το τρίτο τέρμα είχε αργήσει να έρθει, καθώς σημειώθηκε στην ένατη εμφάνισή του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

ΖΛΑΤΑΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ: 2 ΓΚΟΛ/1 ΑΣΙΣΤ ΣΕ 155 ΛΕΠΤΑ

Ο Βόσνιος επιθετικός είχε μπει... φουριόζος τη σεζόν 2008-09. “Συστήθηκε” όσον αφορά τις επίσημες εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ με ασίστ στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 0-1 και στη συνέχεια σκόραρε δις. Αρχικά στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Τούμπα και στη συνέχεια στη νίκη των ασπρόμαυρων με 0-1 στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό, με το... κοντέρ του να δείχνει δυο γκολ και μια ασίστ στα πρώτα 155 λεπτά παρουσίας του στον Δικέφαλο του βορρά.

ΑΛΕΚΣΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: 3 ΓΚΟΛ/1 ΑΣΙΣΤ ΣΕ 93 ΛΕΠΤΑ

Ο Ελβετός έχει προλάβει να ξεσηκώσει τους ασπρόμαυρους φιλάθλους χωρίς να έχει παίξει ως “ενδεκαδάτος”. Στην παρθενική του συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ, εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στη νίκη επί του Παναιτωλικού με 4-1. Ακολούθησε η παρουσία του στο παιχνίδι με την Λάρισα, η οποία είναι και η μοναδική - ως τώρα - στην οποία δεν κατάφερε είτε να σκοράρει είτε να δώσει ασίστ, αλλά την... κάλυψε με τα όσα έκανε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πρίγιοβιτς αρχικά σκόραρε και στην συνέχεια έδωσε ασίστ στο δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2. Στην Ξάνθη, ο Πρίγιοβιτς βρήκε εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα. Από τις τέσσερις “ενέργειες” που έχει “γράψει” ως τώρα, με εξαίρεση το γκολ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, όλες οι υπόλοιπες έχουν έρθει σε στιγμές που το σκορ είναι ισόπαλο, με τον Πρίγιοβιτς να κάνει την διαφορά, καθώς τα δυο του γκολ με Αστέρα και Ξάνθη ήρθαν με το σκορ στο 1-1 και η ασίστ του στον Ενρίκε ήρθε με το σκορ στο 2-2.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η πρωτιά Μυστακίδη, η ευστοχία Πρίγιοβιτς και τα ρεκόρ
Ξεχάστε τον "άσφαιρο" ΠΑΟΚ
Πρίγιοβιτς: "Μακάρι να βάλω στον ΠΑΟΚ πολλά ωραία γκολ"
Διπλό πρόκρισης με γκολάρες, 1-2 ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ