ΠΑΟΚ

Σοκ με Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιάννης Μυστακίδης μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο μετά τη διάγνωση για ρήξη μηνίσκου. Φόβοι για ζημιά και στον πρόσθιο χιαστό.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, άλλο ένα σοβαρό περιστατικό αναστατώνει τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Μυστακίδης υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο στο ματς με την ΑΕΛ, μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο, ενώ υπάρχουν φόβοι και για ζημιά στον πρόσθιο χιαστό.

Στις 20.30 θα χειρουργηθεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μυστακίδης δεν ήταν αυτά που ήθελε ν’ ακούσει τόσο ο παίκτης όσο και το τεχνικό τιμ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στον αγώνα με την Λάρισα υπέστη ρήξη μηνίσκου δίκην λαβής κάδου και θα χειρουργηθεί άμεσα από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα. Το γόνατο του Μυστακίδη είναι «μπλοκαρισμένο» από τον τραυματισμό και στην επέμβαση θα διαπιστωθεί αν έχει πειραχτεί κι ο πρόσθιος χιαστός. Σε μια τέτοια περίπτωση το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί κατά τη διάρκεια του χειρουργείου".

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Εξάλλου, ο Στέφανος Αθανασιάδης δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που αντιστοιχεί στις τέσσερις κίτρινες που συμπλήρωσε στο Πρωτάθλημα στον τελευταίο, εντός έδρας, αγώνα με την Κέρκυρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ