ΠΑΟΚ

Σκόνδρας: "Είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση"

Σκόνδρας: "Είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας δήλωσε αισιόδοξος για τη δύσκολη εβδομάδα που περιμένει τον ΠΑΟΚ ενώ ο Πόζογλου μίλησε για το ντεμπούτο του με τους "ασπρόμαυρους".

Ο νεαρός μπακ ανέφερε στις δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Καρδίτσα και το δύσκολο τερέν: "Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε, δώσαμε αυτό που μπορούσαμε και νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο αντίπαλος ξέρει το γήπεδο, αναπηδούσε η μπάλα, αλλά δεν ήμασταν και τόσο συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε στην ανάπαυλα και μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το αν έχει προσαρμοστεί: "Εχω προσαρμοστεί. Σε κάθε παιχνίδι που παίζω προσπαθώ να δώσω το 100%. Άλλες φορές θα παίξω καλά άλλες μπορεί να μη μου βγει το παιχνίδι. Όποτε και να παίξω όμως δίνω το καλύτερο μου εαυτό. Όταν είσαι στη φυσική σου θέση, προσαρμόζεσαι καλύτερα και παίζεις αυτό που μπορείς. Όταν παίζεις σε άλλη θέση, μπορεί να κάνεις και λάθη γιατί δεν είναι η θέση σου. Όταν παίζεις, έχεις καλή απόδοση και κερδίζει η ομάδα σου, νιώθεις καλά. Δουλεύω σκληρά και ο προπονητής κρίνει".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση: "Ο ΠΑΟΚ είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κάναμε μά πολύ καλή εμφάνιση με τον Πανθρακικό. Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική και έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ για να ανταποκριθούμε".

Πόζογλου: "Δούλεψα σκληρά γι' αυτή την ευκαιρία"

"Δούλεψα πολύ σκληρά για να πάρω αυτή την ευκαιρία και να φτάσω στο σημείο να παίξω στην πρώτη ομάδα και σίγουρα θα το θυμάμαι για πάντα αυτό το ματς και την ημερομηνία", είπε αρχικά ο νεαρός επιθετικός και πρόσθεσε:

"Ο Στέφενς πριν μπω στον αγωνιστικό χώρο μου είπε να μπω και να κάνω αυτό που βγάζω στην προπόνηση και με βοήθησε αφάνταστα. Αυτή είναι η φυσική μου θέση και στην Κ20 που προσπαθούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Τέλος σχολίασε και τις φάσεις που είχε για να πετύχει γκολ: "Έπαιξε ρόλο και το άγχος με την πίεση και έτσι δεν πήρα την σωστή επιλογή αλλά είμαι ευχαριστημένος που αγωνίστηκα και φυσικά θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πάρω και άλλες ευκαιρίες"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ