ΠΑΟΚ

Σκαρτάδος: "Ούτε ιερό ούτε όσιο όσοι τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ"

Σκαρτάδος: "Ούτε ιερό ούτε όσιο όσοι τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ"

Ο Γιώργος Σκαρτάδος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και επιτέθηκε σε αυτούς που αποφάσισαν την διατήρηση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ με επτά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αναφέρθηκε και στα μετεγγραφικά.

Ο Γιώργος Σκαρτάδος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm" για την διατήρηση της τιμωρίας των επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών του ΠΑΟΚ και του προστίμου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Αυτοί οι άνθρωποι που αποφάσισαν να παραμείνουν οι 7 αγωνιστικές της ποινής για τον ΠΑΟΚ, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Τώρα που ο ΠΑΟΚ παίρνει τα πάνω του, προσπαθούν ξεκάθαρα με κάθε τρόπο να τον μειώσουν, είτε με ποινές είτε με δημοσιεύματα κατά του μεγαλομετόχου. Δε θα πετύχουν τίποτα. Φέτος ο ΠΑΟΚ θα προστατεύεται και εξωαγωνιστικά. Παράδειγμα οι διαιτησίες, ένα κομμάτι που ο ΠΑΟΚ υπέφερε πολλά χρόνια, που διορθώνονται.

Πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε αυτά τα 7 ματς να αντικαταστήσουν τον κόσμο, να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και να σκέφτονται ότι μέσα έχει 30.000.

Ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες που έχει μπορεί να νικήσει τον καθένα. Με κάποιες κινήσεις πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για το πρωτάθλημα. Θα είναι το μεγάλο φαβορί. Πιστεύω ότι θα γίνουν σημαντικές μεταγραφές".

Από 'κει και πέρα, ο παλαίμαχος άσος ανέφερε για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας: "Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο τερματοφύλακας, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Γλύκου. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά σίγουρα θα κάνουν και μεταγραφές.

Σίγουρα έναν στόπερ, οποίος θα ξέρει και μπάλα, και ακόμα ένας επιθετικός δίπλα στον Πρίγιοβιτς. Στα πλάγια της επίθεση είμαστε εντάξει. Έχουμε Ενρίκε, Κάμπος μπορεί μέχρι και ο Μάτος να παίξει εκεί και να βάλει άλλο δεξί μπακ.

Σκαρτάδος τώρα δεν υπάρχει. Μακάρι να γεννιόμουν τώρα. Ο Σάκχοφ μπορεί να κάνει 8-9 γκολ τη χρονιά. Και ο Μπίσεσβαρ μπορεί να βάλει κάποια γκολ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ