ΠΑΟΚ

Σκάουτς και Σκίμπε βλέπουν ΠΑΟΚ με Σάλκε

Σκάουτς και Σκίμπε βλέπουν ΠΑΟΚ με Σάλκε
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκιίμπε και "κατάσκοποι" γερμανικών και αγγλικών συλλόγων θα βρίσκονται στις κερκίδες της "Aufschalke Arena" για να παρακολουθήσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε. Δύσκολα θα δώσει το παρών ο Ιβάν Σαββίδης.

Με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα, πολύ δύσκολα ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι αύριο το απόγευμα στα επίσημα της «Aufschalke Arena» για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς των «32» του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σάλκε. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητές του δεν επιτρέπουν να ταξιδέψει στη Γερμανία, αν και δεν αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Αντίθετα, το ματς θα παρακολουθήσουν δια ζώσης ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας, Μίκαελ Σκίμπε, παρέα με τον υπεύθυνο εθνικών ομάδων, Ζήση Βρύζα και τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσο. Ο Γερμανός προπονητής θα έχει κυρίως στραμμένα στα μάτια του στον Γιάννη Μυστακίδη, αλλά και τον Δημήτρη Πέλκα (εφόσον, βέβαια, χρησιμοποιηθούν από τον Βλάνταν Ίβιτς).

Ο Βρύζας ταξίδεψε, μαζί με τη σύζυγό του, το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για τη Γερμανία, με άλλη πτήση, όμως, από αυτή του ΠΑΟΚ, είχε όμως την ευκαιρία να τα πει με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του.

Σκάουτς στο γήπεδο και επαφές Μίχελ

Εξάλλου, στo γήπεδο της Σάλκε θα βρίσκονται αύριο και σκάουτς γερμανικών και αγγλικών συλλόγων που δείχνουν ενδιαφέρον για παίκτες του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο Λούμπος Μίχελ αναμένεται, στο διήμερο παραμονής στο Έσσεν, να έχει επαφές με ατζέντηδες, τόσο ξένους όσο και Έλληνες που εδρεύουν στη Γερμανία.

Ενημέρωση μέσω facebook και twitter από την γερμανική αστυνομία

Τέλος, στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί, μέσω του επίσημου σάιτ της Σάλκε, γίνεται και πάλι υπενθύμιση του πώς πρέπει να φέρονται οι φίλοι των δύο συλλόγων και παράλληλα, γίνεται γνωστό το τηλεφωνικό νούμερο της τοπικής Αστυνομίας, καθώς και σελίδες της στο facebook και το twitter, που μπορούν να απευθύνονται όσοι έχουν πρόβλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μητρόπουλος: "Δεν είναι ζεστές οι σχέσεις Μελισσανίδη - Σαββίδη"
Στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ
Κάπτεν Πέλκας!
Πρωταγωνιστές με το που πάτησαν στην Τούμπα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ