ΠΑΟΚ

Σιγουριά για Κρέσπο ενόψει της ρεβάνς με Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία στην προπόνηση της Κυριακής (15/4), οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όμως θεωρούν ότι θα είναι παρών στον δεύτερο ημιτελικό με τον Πανιώνιο. Μοναδική εναλλακτική λύση στους στόπερ ο Κάνιας!

Ο Χοσέ Κάνιας αγωνίστηκε ως στόπερ στα τελευταία λεπτά του αγώνα Πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, όταν ο Χοσέ Κρέσπο αποχώρησε προληπτικά από το παιχνίδι.

Ο Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του, αλλά μάλλον δεν θα χρειαστεί να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τους "κυανέρυθρους", αφού ο συμπατριώτης του στόπερ εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος.

Στη σημερινή (15/4) προπόνηση δεν πήρε μέρος, αλλά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας-λόγω της ενόχλησης στον οπίσθιο μηριαίο-για να είναι έτοιμος για την Τρίτη (17/4).

Αντίθετα, ο Στέλιος Μαλεζάς που συνέχισε με ειδικό πρόγραμμα και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς που έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα έτοιμοι για το ματς με την Ξάνθη.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπόνηση με ασκήσεις για κατοχή, κυκλοφορία και τακτική.

Τη Δευτέρα (16/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στην Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ