ΠΑΟΚ

Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Μαουρίσιο εναντίον της Σπαρτάκ

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί αν θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου ο Μαουρίσιο.

Είναι ο ελαφρύς τραυματισμός του Μαουρίσιο στη χθεσινή προπόνηση "ικανός" να αφήσει εκτός 11άδας - ή και 18άδας - τον Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ από την αυριανή ρεβάνς εναντίον της Σπαρτάκ στη Μόσχα;

Θα αποδειχθεί σήμερα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα και αναμένεται να εστιάσει στην κατάσταση ενός εκ των πιο πολύτιμων παικτών του. Αν τελικά ο Μαουρίσιο τεθεί νοκ άουτ, φαβορί για να πάρει τη θέση του στο αυριανό ματς με την Σπαρτάκ είναι ο Σάκχοφ.

Αντίθετα, δεοδμένη θεωρείται η επιστροφή του Βιεϊρίνια στην ενδεκάδα. Ο κάπτεν του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην προθέρμανση της ρεβάνς με τη Βασιλεία (0-3), θα πάρει τη θέση του Κρέσπο στην αρχική ενδεκάδα, ως αριστερός μπακ. 'Εξτρα λύσεις στον Λουτσέσκου δίνει και η παρουσία του Μπίσεσβαρ, ο οποίος επιστρέφει στην 18άδα, όχι όμως και στη βασική ενδεκάδα του Δικέφαλου που καλείται να υπερασπιστεί το 3-2 της Τούμπας για να προκριθεί στα play offs του Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ