ΠΑΟΚ

Σημείο μηδέν για Βέρνμπλουμ

CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Λεπτομέρειες απομένουν για την τελική συμφωνία με τον Σουηδό αμυντικό μέσο, όλα ξεκαθαρίζουν το Σάββατο.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ με τη σύζυγο του Νίνα και τον εκπρόσωπο του βρίσκονται από νωρίς την Παρασκευή (3/8) στη Θεσσαλονίκη και συζητούν με τους ανθρώπους του Δικέφαλου τις λεπτομέρειες, πλέον, του νέου του συμβολαίου.

Όλα δείχνουν, αν και ο Σουηδός δεν φαίνεται από τους ανθρώπους που παίρνουν εύκολα αποφάσεις και αυτό το γνωρίζουν από πρώτο χέρι στον ΠΑΟΚ, ότι το Σάββατο (4/8) η μεγάλη μεταγραφή θα κλείσει οριστικά.

Το συμβόλαιο του Βέρνμπλουμ θα έχει διάρκεια τριών χρόνων και θα του αποφέρει μαζί με τα πριμ επίτευξης στόχων περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πάγιες αποδοχές του θα ξεπερνούν τα 1,7 εκατομμύρια των χρόνων.

Εφόσον επιβεβαιωθούν και οι προβλέψεις για την ολοκλήρωση, ακόμη και σήμερα, της μεταγραφής αλλά και τα ποσά, ο Σουηδός θα είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε ο Δικέφαλος του έχει δείξει εδώ και δυόμιση περίπου μήνες ότι αποτελεί το μεγάλο του μεταγραφικό στόχο για αυτό το καλοκαίρι και με την πρόσφορα που του κατέθεσε αλλά και με τον χρόνο που του διέθεσε για να πάρει τις αποφάσεις του.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Ακπόμ η λίστα για τη Σπαρτάκ
Χάνει το πρώτο ματς με Σπαρτάκ ο Βιεϊρίνια
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Βέρνμπλουμ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ