ΠΑΟΚ

Σήμανε ώρα ανασύνταξης στον ΠΑΟΚ

Σήμανε ώρα ανασύνταξης στον ΠΑΟΚ
Τούντορ Μίχελ

Μίχελ και Πουρλιοτόπουλος επιχειρούν να αφυπνίσουν τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Τούντορ προσπαθεί να "φτιάξει" τους παίκτες του ενόψει Παναθηναϊκού. Πρόγραμμα αποθεραπείας στη Βουλγαρία ο Μπερμπάτοφ.

Ο Λούμπος Μίχελ ευχήθηκε στους παίκτες του ΠΑΟΚ καλή επιτυχία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χθες στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και παράλληλα τους γνώρισε τον νέο τιμ μάνατζερ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Μαζί του προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, έτσι ώστε η ομάδα να δείξει σημάδια αντίδρασης μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις. Οι δύο άνδρες έχουν λάβει σαφές μήνυμα από τον Ιβάν Σαββίδη ότι η ομάδα πρέπει να αντιδράσει άμεσα και άπαντες να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος είναι θυμωμένος από τη βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ και κυρίως από το γεγονός ότι ακόμη και αυτή η παρουσία του Δικεφάλου στα πλέι οφ έχει τεθεί σε αμφιβολία. Γι΄αυτό και ζητά να δει όλος ο "ασπρόμαυρος" οργανισμός να αντιδρά.

Την ώρα που τα λουριά στους παίκτες σφίγγουν, ο Ίγκορ Τούντορ προσπαθεί να "φτιάξει" την ψυχολογία των παικτών του με διάφορα τετ-α-τετ στην προπόνηση. Είναι χαρακτηριστικά τα στιγμιότυπα με τον Κροάτη τεχνικό να είναι χαμογελαστός και να πειράζει τον Χαρίση ή τον Πέλκα, όπως καταγράφηκαν και από τον φωτογραφικό φακό της ΠΑΕ.

Το τι αποτέλεσμα θα αποφέρουν όλα αυτά θα φανεί την Κυριακή στη Λεωφόρο. Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται σήμερα να ανοίξει τα χαρτιά του και να δείξει πώς ακριβώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του. Πάντως, οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα πάει σε ένα σχήμα με ενισχυμένη μεσαία γραμμή και πιθανόν τετράδα στην άμυνα.

Μπότσεφ: Με πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ

Σε ό,τι έχει να κάνει, εξάλλου, με το πρόγραμμα αποθεραπείας του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στο ιατρικό-αθλητικό κέντρο "Eurocvita Sports Clinic" στη Βουλγαρία, ο Sport24.gr επικοινώνησε με τον ειδικό ορθοπαιδικό γιατρό που φέρεται να τον έχει αναλάβει, τον Μπίσερ Μπότσεφ. "Δεν ασχολούμαι προσωπικά με τον Μπερμπάτοφ Απ' ότι γνωρίζω έχει έρθει στην κλινική μας, στο τμήμα φυσιοθεραπείας, με πρόγραμμα που του έχει δώσει ο ΠΑΟΚ" μας είπε σχετικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ