Σημαιοφορίδης: "Κουρελόχαρτο το φύλλο αγώνα, ας παιχτούν τα τελευταία έξι λεπτά"

Το μέλος του νομικού τιμ του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης μίλησε για την χθεσινή εκδίκαση του ντέρμπι Δικεφάλων στην Εφέσεων και υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ έχει 100% δίκιο.

Απόψεις που αποτελούν και νομική θέση του ΠΑΟΚ για την υπόθεση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ εξέφρασε ο γνωστός νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης μιλώντας στον Ρ/Σ "Fair play FM 96,1".

Χαρακτήρισε κουρελόχαρτο το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Κομίνης, ενώ αναφέρθηκα και στο αίτημα για την διεξαγωγή των έξι τελευταίων λεπτών του ντέρμπι.

ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την κατάθεση του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα αποδυτηρίων: "Από την ώρα που σε αυτές τις επιτροπές αναζητούμε τις ουσιαστικές αλήθειες μίας διαφοράς, η κάθε αρχή οφείλει να λάβει υπόψιν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να καταλήξει σε μία δίκαιη απόφαση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δίκιο… 99,9%, αλλά 100%! Το βίντεο αποδεικνύει ότι ο κ. Κομίνης σφυρίζει για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και στο άκουσμα ότι το σκορ είναι 1-0, υπάρχει αντίδραση από την πλευρά της ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του κ. Χιμένεθ και του κ. Κονέ.

Δύο άνθρωποι της ΑΕΚ ομολογούν ότι δε βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, επειδή τους είπε ο Πρόεδρος να μη βγούνε. Και ο Δημητριάδης. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα βίντεο τεσσάρων ωρών. Εμείς επιλέξαμε βασικά αποσπάσματα και θέλαμε να τα παρουσιάσουμε σε συνδυασμό με την κατάθεση του Παντελή Κωνσταντινίδη, που περιέγραψε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Για το κλίμα τρομοκρατίας που επικαλείται η ΑΕΚ: "Ρώτησα τον κ. Δημάτο πότε οι παίκτες της ΑΕΚ τρομοκρατήθηκαν από την εισβολή του κ. Σαββίδη. Η λογική λέει ότι "εγώ που τρομοκρατούμαι στις 10:15, δεν περιμένω μία ώρα για να ανακοινώσω ότι δεν παίζω. Το δηλώνω εκείνη την ώρα και στον διαιτητή, χωρίς να με αφορά ποιο είναι το σκορ". Πρόκειται για βασικότατο σημείο κι επιμένω από την αρχή σε αυτό το κομμάτι. Αυτός που τρομοκρατείται αντιδρά άμεσα. Αυτά προσκρούουν και στην κοινή λογική".

Για το φύλλο αγώνα: "Βάφτισα κουρελόχαρτο το φύλλο αγώνα. Δεν το είπα τυχαία. Ο κ. Κομίνης οφείλει ως διεθνής διαιτητής, όταν καταγράφει περιστατικά, να καταγράφει χρόνο τέλεσης πράξης ή γεγονότος. Ο κ. Κομίνης δε γράφει τίποτα. Είναι ένα εντελώς αόριστο φύλλο αγώνα, που το έγραψε απλά για να φύγει από πάνω του η όποια ευθύνη. Όμως, το βίντεο το διαψεύδει, όπως και η κατάθεση του Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο ΠΑΟΚ δεν είπε ψέματα ούτε σε ένα… και. Η ΑΕΚ περιορίστηκε σε άλλα επιχειρήματα, όπως το Grexit. Όσον αφορά το αίτημα για τη διεξαγωγή των τελευταίων έξι λεπτών, αν ο δικαστής πει ότι δε φταίει καμία ομάδα, οι δύο ομάδες πρέπει να μπουν να παίξουν κατά τη γνώμη μας".

Για το αίτημα της ΑΕΚ για εξαίρεση του κ. Σκουτέρη από τη διαδικασία: "Όταν υποβάλεις ένα αίτημα εξαίρεσης, πρέπει να το τεκμηριώνεις. Ατεκμηρίωτο αίτημα εξαίρεσης δεν υπάρχει. Μερικοί νομίζουν ότι μιλάμε για υποθέσεις της τακτικής δικαιοσύνης. Εδώ, όμως, μιλάμε για ποδόσφαιρο, οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές".

Για τα επιχειρήματα της ΑΕΚ: "Ο κ. Δημάτος ήταν ειλικρινής, είπε την αλήθεια. Γι’ αυτό ρωτήσαμε την ΑΕΚ γιατί φοβάται να δει το βίντεο; Αν θεωρούν ότι έχουν δίκιο, τι φοβούνται; Οι ισχυρισμοί τους εξαντλούνται στο φόβο της όψης του όπλου και στο Grexit. Αποχώρησα σε κάποια φάση εκνευρισμένος, γιατί άκουσα ισχυρισμούς που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα".

Για το τι περιμένει σχετικά με την απόφαση: "Δεν μπορώ να πω (σ.σ. πότε θα βγει η οριστική απόφαση). Πάντως είμαι αισιόδοξος, όπως ήμουν πάντα, αλλά πάντα μέσα σε νομικά πλαίσια. Ή εφαρμόζονται οι δικονομικοί κανόνες για το χώρο του ποδοσφαίρου ή δεν εφαρμόζονται. Δε μας είπαν κάτι για την ταμπακιέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οκτάωρη εκδίκαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μετά την Δευτέρα η απόφαση
ΠΑΟΚ, ετών 92
ΑΣ ΠΑΟΚ: "Όχι στους χαρτοπρωταθλητές"
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς χτίζεται μια αυτοκρατορία: Μιλήσαμε με τον ιδρυτή των Mikel

Ο Λευτέρης Κυριακάκης δεν φωτογραφίζεται ποτέ. Δεν το έκανε ούτε για μας, αλλά μας μίλησε για το πώς έγινε ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Ελλάδα της Κρίσης.

Τo Fantastic Beasts 2 είναι για τους Χάρι Πότερ φανς

Βλέπουμε και σχολιάζουμε της ταινίας της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το νέο κεφάλαιο του Χάρι Πότερ σύμπαντος, το φεστιβαλικό “Κορίτσι” και η τρυφερή ιστορία των “Κληρονόμων”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24