ΠΑΟΚ

"Σεβασμός στο Γκαρσία, αλλά και τους κανόνες"

"Σεβασμός στο Γκαρσία, αλλά και τους κανόνες"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει τον Δώνη στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και έμμεσα καλεί τον Πάμπλο Γκαρσία να δεχθεί τις επιλογές του. Διαβάστε την ανακοίνωση

Θέση στο θέμα Γκαρσία και της δυσαρέσκειας που τρέφει για τις επιλογές του Γιώργου Δώνη, παίρνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σ' αυτή δίνει φαίνεται ξεκάθαρα η στήριξη στον προπονητή της ομάδας για τη διαχείριση του υλικού, όσο και η δυσαρέσκεια που παραμονές ενός ντέρμπι προέκυψε θέμα από την πλευρά του Ουρουγουανού, τον στον οποίο αναγνωρίζει ότι δεν έχει τη συνηθισμένη σχέση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

" Δεδομένων των αναφορών στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον Pablo Garcia και μολονότι τίποτα απ’ όσα φημολογούνται δεν έλαβαν χώρα στη σημερινή προπόνηση, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ξεκαθαρίζει ότι:

Στους νέους δρόμους που ανοίγει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αυτό που μετράει είναι ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα με μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου. Υπάρχουν αρχές και κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί και αποδεκτοί απ’ όλους όσους συμμετέχουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Pablo Garcia και την προσφορά του και για αυτό ξεπεράσαμε τη συνηθισμένη σχέση ομάδας – ποδοσφαιριστή.

Ο ιδιοκτήτης και η ΠΑΕ εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο ο προπονητής της ομάδας διαχειρίζεται το υπάρχον υλικό και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τη δουλειά του.

Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για εμάς να πρέπει έστω για λίγο να στρέψουμε την προσοχή μας από αυτό που θα έπρεπε να είναι ο κοινός στόχος Διοίκησης, Ομάδας και Φιλάθλων, που δεν είναι άλλο από ακόμη μια μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής.

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ