ΠΑΟΚ

Σε μαγνητική το Σάββατο ο Κάνιας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Σάββατο (11/2) το πρωί θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός που "κληρονόμησε" ο Χοσέ Κάνιας από τον προημιτελικό Κυπέλλου στη Ξάνθη. Ανεβάζουν στροφές οι Τζάλμα Κάμπος, Δημήτρης Πέλκας.

Με την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Χοσέ Κάνιας να κυριαρχεί, άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Ξάνθη για το πρωτάθλημα την Κυριακή.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στον τραυματία Ισπανό μέσο, αλλά και στους τιμωρημένους Πέδρο Ενρίκε και Λέο Μάτος. Αντίθετα επιστρέφει ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ειδικότερα για τον Χοσέ Κάνιας, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής το πρωί του Σαββάτου (11/2) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να φανεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.Σε ό,τι αφορά στην σημερινή προπόνηση, ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης κι από τη Δευτέρα (13/2) αναμένεται να γυρίσει σταδιακά στις προπονήσεις.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαιους κι ανεβάζει κι αυτός ρυθμούς για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στην Ξάνθη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι αποφόρτισης με ασκήσεις στην πισίνα και θεραπεία στους διαδρόμους νεροφλεξολογίας και στην κρυοσάουνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο και στα τελειώματα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ