ΠΑΟΚ

Σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο ο Ελ Καντουρί

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος του προγράμματος και έδειξε έτοιμος να μπει το Σάββατο (28/10) σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (27/10) είχε ευχάριστα μαντάτα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Κι αυτό γιατί ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας, με στόχο την προσαρμογή του μετά τον τραυματισμό του, ενώ στην συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Με βάση την εικόνα του αύριο (28/10) αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.Ο έτερος τραυματίας, Ντοριάν Λεβέκ έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης. Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, οι παίκτες έπαιξαν ένα παιχνίδι κατοχής.

Στο δεύτερο μέρος ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε τμηματικά με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης της Δευτέρας.Όσο κάποιοι από τους παίκτες ήταν με τον προπονητή, οι υπόλοιποι έπαιζαν μίνι δίτερμα με δύο τερματοφύλακες.Το Σάββατο (28.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία στις 10:30.

Δείτε το βίντεο από την προπόνηση:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ