ΠΑΟΚ

Σε διεθνή τουρνουά οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ

Σε διεθνή τουρνουά οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ

Οι ομάδες Κ9, Κ11, Κ12 του ΠΑΟΚ θα δώσουν αγώνες με Ακαδημίες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων το επόμενο διάστημα.

Σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες θα βρεθούν τμήματα των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, με παρουσία στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ολλανδία αρχίζει η θερινή σεζόν των τουρνουά για το PAOK Academy.

Ας δούμε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Κ9: Άλλη μία σπουδαία εμπειρία για την Κ9 του ΠΑΟΚ, η οποία ταξιδεύει στη Βαρκελώνη, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά Mundialito από τις 26 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου. Στο τουρνουά συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι: Ατλέτικο Μαδρίτης, Λα Κορούνια, Τσέλσι, Πόρτο.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:
26.03 19.00 ΠΑΟΚ – CF Vilaseca
27.03 16.00 Valencia CF – ΠΑΟΚ
28.03 10.00 ΠΑΟΚ – FC La Salle Reus
28.03 16.00 San Diego FC – ΠΑΟΚ

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αργύρης Αργυρίου, Γεώργιος Νικολαϊδης, Μάριος Καλπακίδης, Αθανάσιος Φιλιππιάδης, Στέφανος Αϊβαζόγλου, Μάρκος Τουνουσίδης, Χριστόφορος Λαζαρίδης, Κωνσταντίνος Σούβλατζης, Μάριος Ματέρα, Νικόλαος Χαλδέζος, Χρήστος Δανίδης, Αλέξανδρος Βανδήρας, Ιορδάνης Χολίδης, Φάμπιο Ρεφατλάρι. Την αποστολή συνοδεύουν ο προπονητής Νικόλαος Νικολαϊδης και ο γιατρός Γιώργος Σαριδάκης.

Κ11: Στην Ιβηρική χερσόνησο θα βρεθεί και η Κ11, συγκεκριμένα στο Εστορίλ της Πορτογαλίας, για το τουρνουά Iber Cup , που θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 31 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:
27.03 17.30 ΠΑΟΚ – Philadelphia Union
28.03 14.00 ΠΑΟΚ – EF Benfica Olivais C
29.03 11.30 EF Belenenses – ΠΑΟΚ

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μιχαήλ Πουρλιοτόπουλος, Dunga Bedri, Γεώργιος Κοσίδης, Κωνσταντίνος Βυρσοκίνος, Πέτρος Καρακώστας, Αθανάσιος Πάνος, Φώτιος Βασίλης, Ματθαίος- Αριστείδης Αλμπάνης, Κωνσταντίνος Ατρείδης, Νικόλαος Θεοφίλου, Ευστράτιος Ταχμετζίδης, Ραφαήλ Χατζηβασιλείου.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Σπύρος Κουλούρης, Στέλιος Μπίκας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Πετράκης.

Κ12: Παραδοσιακά, η Κ12 θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, στη γενέτειρα πόλη του Marc Overmars, για το τουρνουά Marc Overmars που θα διεξαχθεί από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου. O ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον όμιλό τους τις: Randers FC, Sparta Rotterdam, Feyenoord Rotterdam, Fase Szczecin (Πολωνία).

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Δημήτριος Χατσίδης, Κωνσταντίνος Χατζηγαβριήλ, Τρύφων Καλιόγλου, Ιορδάνης Κεσίδης, Γεώργιος Κούπενος, Κωνσταντίνος Κουτρουλίδης, Θωμάς Μάγης, Ευστάθιος Πανικίδης, Βασίλειος Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Πολυκράτης, Romano Thiago, Αναστάσιος Σεβαστίδης, Maximilian Sznaucner, Γεώργιος Τέλος, Σταμάτης – Στυλιανός Τούτσης, Παναγιώτης Τσίτσκας, Στέφανος Τζήμας, Αντόνιο Ζούμπης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συνοδεύουν οι προπονητές Γιώργος Γκούρτσας, Ανδρέας Μπαλαμπάνης, ο αναλυτής video Γιάννης Τσανικλίδης και ο γιατρός Μάρκος Κωστόπουλος.-Τα παιχνίδια διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ