ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Χάνουμε το μυαλό μας στα εκτός έδρας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο Εβγέν Σάχοβ περιέγραψε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του "Δικεφάλου του Βορρά".

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Εβγέν Σάχοβ ενόψει των επόμενων αγώνων του ΠΑΟΚ και ειδικότερα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση στην Ξάνθη. Ο Ουκρανός έδωσε την δική του εξήγηση γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη μακριά από την Τούμπα και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να κερδίσει εκτός Τούμπας στο πρωτάθλημα: "Πιστεύω ότι όλο το πρόβλημα είναι στο μυαλό. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση που πρέπει να έχουμε όταν χάνουμε τη μπάλα. Για παράδειγμα, στο ματς με τον Πανιώνιο όταν συνέβη αυτό αντιδράσαμε σαν τρελοί, χάσαμε τις ισορροπίες μας και δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Το σημαντικό είναι να παραμένουμε ήρεμοι και προσηλωμένοι στο πώς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό θα πρέπει να συμβαίνει όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του αγώνα".

Για το αν έχει επηρεάσει και το γεγονός ότι δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος:" Ισως είναι και αυτό. Ισως κάποιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να μάθουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά η πίεση είναι φυσιολογική σε έναν μεγάλο σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό"

Για το αν, αγωνιστικά, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα εστιάζεται στο σκοράρισμα: "Συμφωνώ πως στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αντίθετα, ο αντίπαλος μας είχε δυο ευκαιρίες και έβαλε ισάριθμα γκολ όπως, για παράδειγμα, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Το Πρωτάθλημα από εμάς εξαρτάται δεν έχει φύγει από τα χέρια μας η διεκδίκηση του, πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι μια νίκη μας λείπει για να πάρουμε μπροστά".

Για το αν ήρθε η ώρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Ξάνθη: "Μακάρι αλλά αυτό λέγαμε και για το προηγούμενο ματς. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο..".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Το μόνο που μπορώ να τους πω είναι ότι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή το πιο σημαντικό από όλα είναι να είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί. Αποδέχομαι ότι θέλουν να κερδίζουμε και αυτό είναι το σωστό. Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει λίγο να δούμε πιο ήρεμα τη σεζόν. Με μια ήττα ή μια ισοπαλία δεν χάθηκε η χρονιά. Δεν είμαστε στο τέλος της και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μπαίνουμε σε έναν αγώνα σκεπτόμενοι ότι είναι το ματς χωρίς αύριο".

Για το πώς έχουν καταφέρει το απόλυτο νικών στην Τούμπα: "Κάνουμε ανάλυση για όλους τους αγώνες και όπως σας ανέφερα πριν, στα εκτός μας χάνουμε το μυαλό μας, τις κινήσεις μας στο γήπεδο, όταν χάνουμε τη μπάλα παίζουμε ως τρελοί, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε αυτό που μπορούμε οργανωμένα και ως σύνολο. Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του".

Για το δώρο γενεθλίων που θα ήθελε να έχει: "Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς ώστε να μπορούμε να κυνηγάμε τους προσωπικούς και συλλογικούς στόχους με όλες μας τις δυνάμεις".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ