ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Θέλουμε να περάσουμε από τη φάση των ομίλων"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Σάχοβ EUROKINISSI

Ο Εβγέν Σάχοβ έθεσε το στόχο του ΠΑΟΚ για το φετινό Europa League, τονίζοντας πως μια νίκη επί της Τσέλσι (20/9, 19:55) θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του.

Ο Εβγέν Σάχοβ έθεσε το στόχο του ΠΑΟΚ για το φετινό Europa League, τονίζοντας πως μια νίκη επί της Τσέλσι (20/9, 19:55) θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του. Αναλυτικά όσα είπε ο Ουκρανός μέσος του "Δικεφάλου του Βορρά":

Για τον αποκλεισμό από το Champions League και το Europa:

"Κοιτάμε μόνο μπροστά. Είμαστε προετοιμασμένοι για αύριο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τον ευρωπαϊκό στόχο του ΠΑΟΚ:

"Θέλαμε να είμαστε στο Champions League αλλά κοιτάμε το αύριο. Είναι μια άλλη διοργάνωση και θέλουμε να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και το πρώτο μας βήμα θα είναι η πρόκριση από την φάση των ομίλων".

Για το ενδεχόμενο να κάνει η Τσέλσι εκτεταμένο ροτέισιον:

"Πρέπει να ακολουθήσουμε το δικό μας πλάνο. Ξέρουμε ότι η Τσέλσι έχει τεράστια ποιότητα αλλά εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ".

Για την επερχόμενη σειρά αγώνων με τα συνεχόμενα ντέρμπι:

"Το καταλαβαίνουμε και είμαστε προετοιμασμένοι . Είναι απόλαυση να παίζεις τέτοια παιχνίδια σε ένα τέτοιο, μικρό χρονικό διάστημα".

Για το που στοχεύει ο ΠΑΟΚ στο Europa League:

"Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο. Προετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι με την Τσέλσι, μετά θα δούμε την συνέχεια της διοργάνωσης".

Για το αν τα συνεχόμενα παιχνίδια μπορούν να του δώσουν την ευκαιρία καθιέρωσης στην βασική ενδεκάδα:

"Σε κάθε θέση έχουμε πολύ ανταγωνισμό. Όλοι θέλουν να παίζουν. Το σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος όταν έρθει η δική σου στιγμή, όποτε κληθείς και να παίξεις".

Για το αν θα μπει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη, με σκοπό να κρατήσει το μηδέν:

"Ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε. Αν σκεφτόμαστε ότι πρέπει να αμυνθούμε και να πάρουμε την ισοπαλία ποτέ δεν θα κερδίσουμε. Εμείς θα εφαρμόσουμε το πλάνο μας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ