ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Βασικός μας στόχος να βρίσκεται παντού ο ΠΑΟΚ"

Σαββίδης: "Βασικός μας στόχος να βρίσκεται παντού ο ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης, φορώντας ένα "ασπρόμαυρο" κασκόλ του ΠΑΟΚ, μίλησε λίγη ώρα πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ, από το Στάδιο Κουμπάν που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ο "ισχυρός άνδρας" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, δήλωσε πως ο "Δικέφαλος" θέλει την πρόκριση σε κάθε περίπτωση, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία περίπου 1.500 φιλάθλων από τις επιχειρήσεις του στις κερκίδες για το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε από τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Κουμπάν, στην κάμερα του OTE TV: "Σε κάθε περίπτωση θέλουμε την πρόκριση στους "32" και ήρθα σήμερα για να είμαι μαζί με τα παιδιά και τους φιλάθλους. Εχουν έρθει περισσότεροι από 1500 φίλαθλο από τη Ρωσία. Οι Έλληνες στη Ρωσία δείχνουν πόσο αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίσουμε".

Για το ότι ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο, δήλωσε: "Είμαι ευτυχισμένος ότι οι ιδέες υλοποιούνται. Αυτό δείχνει ότι όλοι εμείς οι Ελληνες των Σοβιετικών περιοχών αγαπάμε την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Για μας ήταν σημαντικό αυτό και τα έφερε έτσι η τύχη ώστε από την κλήρωση σκεφτήκαμε τι θα ετοιμάσουμε. Μπορέσαμε να πάρουμε μόνο 1.500 εισιτήρια, η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη. Οσοι θα είναι εδώ, άλλοι τόσοι είναι παραπονεμένοι που δεν θα είναι.

Είμαι χαρούμενος που και η Ρωσία είναι άρρωστη με τον ΠΑΟΚ. Βασικός μας στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται παντού, σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό για μας να νιώθουμε ότι οι ενέργειες μας φέρνουν αποτέλεσα. Σε κάθε περίπτωση ο παγκόσμιος ποντιακός ελληνισμός θα είναι με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ