ΠΑΟΚ

Σαββίδης σε Κούδα: ''Σε θέλω κοντά μου''

Σαββίδης σε Κούδα: ''Σε θέλω κοντά μου''

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Γιώργο Κούδα, να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε για τον διάλογό τους ο "Μεγαλέξανδρος".

Πριν το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε στο ''Μακεδονία Παλλάς'' με τον Γιώργο Κούδα - ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια - και έθεσε θέμα επιστροφής του τελευταίου στον ΠΑΟΚ. Το τι ειπώθηκε αποκάλυψε με δηλώσεις του στο ' Metropolis 95,5', ο "Μεγαλέξανδρος" του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδεχόμενο παρουσίας του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ: "Είχαμε ένα ραντεβού με τον κ. Σαββίδη και μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης. Ο χρόνος του ήταν περιορισμένος γιατί έπρεπε να πάει στο γήπεδο. Εγώ δεν μπόρεσα να πάω γιατί είχα μια υποχρέωση στο σπίτι. Κάναμε μια ωραία συζήτηση, θα επανέλθουμε, μου είπε «σε θέλω κοντά», του είπα «εγώ ήμουν πάντα κοντά». Απλά από αυτό το «σπίτι» μου έκαναν μία «έξωση» και περίμενα κάποια στιγμή ό νέος ιδιοκτήτης να με καλέσει και να με ρωτήσει το γιατί. Φαίνεται ότι ο άνθρωπός έχει όραμα, ιδέες και την οικονομική δυνατότητα να τις πραγματοποιήσει, αρκεί να κάνει σωστές επιλογές"

Για την αποχή του από τα κοινά του ΠΑΟΚ: "Με τις λογικές που επικρατούσαν το 2006 που κάναμε τα 80 χρόνια μέχρι το 2012, υπήρξε μια κατάσταση η οποία με ανάγκασε να φύγω, όπως και από τους βετεράνους. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ, υπήρξαν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ίσως ο χαρακτήρας μου, να με οδήγησε σε κάποια λάθη αλλά όταν πληγώνεσαι, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Εγώ είμαι κάτω από αυτά τα 4 γράμματα. οποίος και να διοικεί, εγώ είμαι κοντά δεν έφυγα πραγματικά από τον ΠΑΟΚ".

Για το πως θα μπορούσε να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: "Είναι μεγάλη συζήτηση. Όσο κι αν αλλάζει το ποδόσφαιρο, στον ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει μια λογική που να δίνει την ζεστασιά και το πάθος εκείνης της ομάδας. Πράγματα που λείπουν από τον σημερινό ΠΑΟΚ. Αυτά μπορούν να τα μεταβιβάσουν στη νέα λογική του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Είναι θέμα τεχνικού διευθυντή, τιμ μάνατζερ και όσων βρίσκονται κοντά στην ομάδα".

Για τη θέση από την οποία θα μπορούσε να προσφέρει: "Δεν είναι θέμα θέσης. Δεν διεκδίκησα ποτέ καρέκλες. Εγώ μπορώ να συμβουλεύω τον μεγαλομέτοχο, είτε τους ανθρώπους που διαχειρίζονται την ομάδα, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα. Όταν περνάς ορισμένα μηνύματα, κάποια στιγμή θα υλοποιηθούν κάποια πράγματα. Πρέπει να μπούμε στη λογική οργάνωσης όλου του σωματείου. Στο θέμα των μεταγραφών, στα χρόνια του Παντελάκη, όποιοι παίκτες δεν έκαναν, έφευγαν τον πρώτο χρόνο''.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ