ΠΑΟΚ

Σαββίδης σε Φερέιρα: "Ούτε σκέψη ν' αποχωρήσεις"

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στον Αμπέλ Φερέιρα σχετικά με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ ήταν ξεκάθαρο σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τους επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (25/9) για το περιεχόμενο της πρότασης της Σπόρτινγκ - 1.000.000 ευρώ, το δικαίωμα στο Δικέφαλο να κάνει δικό του τον Γιόσιπ Μίσιτς και μπόνους - στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος του Δικέφαλου ξεκαθάρισε στον Αμπέλ Φερέιρα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την Τούμπα. "Αν υπήρχε ακόμη και υποψία στο μυαλό μου για να σε αφήσω να φύγεις, θα διαπραγματευόμουν με βάση τη ρήτρα σου.

Το ξέκοψα με τη μια από χθες το βράδυ μόλις πληροφορήθηκα την πρόταση της Σπόρτινγκ", είπε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ στον Πορτογάλο τεχνικό.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θέλησε καν να συζητήσει το θέμα και αυτό που συζήτησε περισσότερο με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν η κατάσταση της ομάδας του ενόψει των επόμενων αγώνων που ακολουθούν στο πρόγραμμα της.

Ο Σαββίδης ζήτησε από όλους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ και στα παιχνίδια που ακολουθούν και να μην επηρεάζονται με όσα δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ