ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Σας καλώ να γίνετε ασπίδα ενάντια σε οποιαδήποτε προβοκάτσια"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης, με προσωπική δήλωση, τονίζει ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγχονται τα συναισθήματα

Μέσα στις αποφάσεις που πάρθηκαν ενόψει του ντέρμπι με κόσμο που θα δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν και να απευθυνθεί στους φιλάθλους με δήλωσή του ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, σημειώνει στη γραπτή δήλωσή του που ανέβηκε στο σάιτ της ομάδας:

"Αγαπητοί φίλοι, απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν. Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας.

Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση.

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ