ΠΑΟΚ

Σαββίδης προς Φερέιρα και παίκτες: "Πείτε μου εσείς τι φταίει"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των ζητημάτων που έχουν προκύψει στο αγωνιστικό τμήμα επέλεξε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έκανε επαφές με προπονητή και παίκτες για την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Η νέα επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία να έρθει σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές, όχι για να τους φέρει ενώπιον των ευθυνών τους, αλλά για να ακούσει τη δική τους γνώμη για το τι ακριβώς φταίει και η ομάδα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

" Πείτε μου τι συμβαίνει; Ποια είναι η δική σας άποψη για το γεγονός ότι η ομάδα εμφανίζει τέτοια εικόνα; Φταίω εγώ; Φταίει ο προπονητής;" έλεγε στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους μίλησε, προσπαθώντας και αυτός να καταλάβει γιατί ο ΠΑΟΚ κάνει μια τέτοια αγωνιστική κοιλιά.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε επαφή και με τον Αμπέλ Φερέιρα, που σύμφωνα με πληροφορίες κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ περισσότερο να ακούει τον Πορτογάλο προπονητή και λιγότερο να παίρνει ο ίδιος το λόγο για να εκφράσει την άποψή του.

Όλα δείχνουν ότι οι επαφές του με την ομάδα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και μάλλον θα γίνουν και κατά πρόσωπο, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται αύριο (5/2) στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ