ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Να παίρνουμε κάθε χρόνο έναν τίτλο"

Σαββίδης: "Να παίρνουμε κάθε χρόνο έναν τίτλο"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για το πώς ονειρεύεται τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια, με αφορμή τα προ ημερών γενέθλια του συλλόγου για τα 91 χρόνια ζωής του.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 91 χρόνων ζωής του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε μήνυμα μέσω της ΕΡΤ-3 ότι θέλει η ομάδα του να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αναγνωριστεί ως ένα αξιόλογος ευρωπαϊκός σύλλογος.

Αναλυτικά, η δήλωσή του: "Από τα γενέθλια των 91 χρόνων ΠΑΟΚ θέλω να τονίζουμε την ωριμότητα και τη σοφία που έχουμε αποκτήσει. Στο υποσυνείδητο μας αναρωτηθήκαμε από τα 90 έως τα 100 χρόνια πόσους τίτλους θα πρέπει να πάρουμε για να γιορτάσουμε με αξιοπρέπεια την εκατονταετία. Για τα 91 χρόνια του ΠΑΟΚ θέλω να ευχηθώ κάθε χρόνο να παίρνουμε και έναν τίτλο.

Αυτά τα χρόνια μέχρι την εκατονταετία να είναι τα πιο λαμπρά. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να αναγνωριστεί ως ομάδα μεγάλη πανευρωπαϊκά. Θα κάνω τα πάντα και είμαι πεπεισμένος ότι και οι ποδοσφαιριστές, οι υπάλληλοι, όλοι οι εργαζόμενοι μέσα στην ΠΑΕ θα κάνουν το ίδιο.

Θέλω να πετυχαίνουμε ιστορικά γεγονότα με την ομάδα και να πορευόμαστε με αξιοπρέπεια και περηφάνια. Την περηφάνια κρατάω ως τώρα και αυτό είπα και στους ποδοσφαιριστές".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ