ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ"

Σαββίδης: "Να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ"
Σαββίδης

Απολαυστικές ατάκες από τον Ιβάν Σαββίδη στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης και "απάντηση" σε εκείνους που θεωρεί ότι προσπαθούν να τον διώξουν από τον Δικέφαλο (VIDEOS).

Πλήθος ομογενών ΠΑΟΚτσήδων από διάφορες πόλεις των ανατολικών ΗΠΑ βρέθηκαν στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης για να συζητήσουν από κοντά με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδέσμου. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των ομογενών ΠΑΟΚτσήδων.

Πλήθος ομογενών ΠΑΟΚτσήδων από διάφορες πόλεις των ανατολικών ΗΠΑ βρέθηκαν στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης για να συζητήσουν από κοντά με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδέσμου. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των ομογενών ΠΑΟΚτσήδων.

Στον χαιρετισμό που έκανε στον ξεκίνημα της εκδήλωσης ανέφερε: "Θέλω να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι υπάρχετε! Για το γεγονός ότι χθες μπορούσαμε να δούμε μαζί το ματς. Είναι έτσι τα πράγματα, που εγώ ταξιδεύω πολύ στον κόσμο γενικά και κάθε φορά που με ρωτούν τι σου λείπει, εγώ απαντάω η οικειότητα του σπιτιού. Εγώ χθες αισθάνθηκα αυτή τη ζεστασιά. Ένιωσα ότι είστε τυχεροί, γιατί χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, θέλαμε μια ψυχολογική στήριξη. Για αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι μπορούν".

"Θέλουν να φύγει ο Σαββίδης, αλλά θα με θάψουν με στολή ΠΑΟΚ" Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε και σε μία μερίδα του κόσμου που θεωρεί ότι δεν τον θέλει στον ΠΑΟΚ. Είπε συγκεκριμένα: "Τα προβλήματα με ένα κομμάτι του κόσμου μπορούν να δημιουργούνται με στόχο να νευριάσει και να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ ή να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Θέλω να πω κάτι που δεν έχω πει σε κανέναν. Κάποτε όλοι θα φύγουμε από την ζωή και εγώ κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν ξέρω και δεν έχει σημασία ποιες θα είναι οι επιτυχίες μου με τον ΠΑΟΚ αλλά εγώ θέλω να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ".

Για το θέμα των χρεών στο οποία ο ΠΑΟΚ πλέον είναι "καθαρός", τόνισε: " Στην Ελλάδα 100% είμαστε η μοναδική ομάδα... Στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Αγγλία και στην Πορτογαλία, όλες οι ομάδες κάτι χρωστάνε. Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα. Ίσως γι' αυτό το λόγο να υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που θα ήθελαν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ".
Πήρε, εξάλλου,το χειροκρότημα των φίλων του "Δικεφάλου" 'όταν είπε... "ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να έχει... κάκαλα".

Γήπεδο στην Τούμπα ή αλλού; Εξαρτάται από τον κόσμο

Ακόμη, ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε τον προβληματισμό του για το νέο γήπεδο και το αν πρέπει να γίνει ολική ανακατασκευή της Τούμπας ή να χτιστεί αλλού και ξεκαθάρισε ότι η απόφαση θα παρθεί με βάση τι θέλει ο κόσμος. Αναλυτικά: "Θα συμβουλευτώ τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από οποιαδήποτε γωνιά της γης. Τι με ανησυχεί; “Όποιος λέει ΠΑΟΚ, καταλαβαίνουμε Τούμπα. Όταν λέμε Τούμπα, μιλάμε για το μέρος που χτυπά η καρδιά του ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ έκανα το γύρο της Τούμπας και είπα ότι εμείς θα φύγουμε από εδώ.

Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ίσως αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος, που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μπορούμε να χτίσουμε την καινούρια Τούμπα, να νιώθουμε την ενέργειά της. Εγώ τη νιώθω. Ακόμη κι όταν με βρίζουν, δεν με πειράζει. Όταν έρθει η ώρα, θα ακούσω τον κόσμο.Σήμερα είμαι σε ένα δίλημμα. Ή πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας ή πρέπει να εμφανιστεί μια Τούμπα σε άλλη θέση. Το ερώτημα είναι, τι κάνουμε; Αλλά και οικονομικά. Θεωρώ ότι αυτό τον στόχο είναι πιο εύκολο και πιο καλό να τον πετύχουμε σε καινούριο μέρος.Στο χωριό που γεννήθηκα, στη Σάντα, ακόμη κι όταν πουλούσαν μια αγελάδα, πήγαιναν να δουν σε ποιο στάβλο θα πάει η αγελάδα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η νέα Τούμπα θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα νιώθουμε άνετα. Θα συμβουλευτώ εσάς, όλους τους φιλάθλους, θα γίνει μια μεγάλη διαδικασία λήψης της γνώμης του κόσμου κι αυτό, που θα θελήσετε εσείς, αυτό θα κάνω κι εγώ”.

"Εύκολο να μπω στο σπίτι ενός διαιτητή, δεν είναι όμως ΠΑΟΚ"

Αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του στη διαιτησία. Ο Σαββίδης είπε: "Για μένα θα ήταν εύκολο να μπω στο σπίτι ενός διαιτητή και να του πω τι να σφυρίξει. Αλλά αυτό δεν θα ήταν ΠΑΟΚ".Όσο για τη... μη επένδυση στη Θέρμη, τόνισε ότι του ζητήθηκαν προκαταβολικά για δέκα χρόνια τα χρήματα που θα έδινε για την ετήσια μίσθωση του χώρου.

Ο Μελισσανίδης, ο Μπερμπάτοφ και τα παράπονα

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε σε πολλά επιμέρους ερωτήματα. Για παράδειγμα, του ζητήθηκε να σχολιάσει τις παρεμβάσεις του στην ομάδα και είπε: "Μόνο τον Μπερμπάτοφ έφερα και δεν τον αξιοποιήσαμε". Μίλησε για το πρόβλημα που έχει να βρει σταθερούς συνεργάτες στη διοίκηση, γιατί "με όσους συνομιλώ, πάντα κάτι τους καταλογίζει ο κόσμος", εξέφρασε τα παράπονά του για τους παίκτες "δεν παθιάζονται ακόμη κι αν τους αδικούν ή τους χτυπάνε", τον Τούντορ "δεν ήξερε τι σημαίνουν τα αρχικά ΠΑΟΚ", τον Βεζυρτζή και τον Αγγελίδη που αποχώρησαν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι προκάλεσε δυσφορία η απόφασή του να ορίσει πρόεδρο τον Λούμπος Μίχελ. Γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σημείωσε ότι η ΑΕΚ έχει πάρει περισσότερα πέναλτι φέτος από τον Ολυμπιακό "κάτι που ήθελα να το πω στον Δημήτρη Μελισσανίδη", ενώ δέχθηκε με ευχαρίστηση κάποια αναμνηστικά δώρα από τον πρόεδρο του φίλων Παναθηναϊκού στις ΗΠΑ.


Σαββίδης: "Είμαι τρελός"-Ομιλία Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας... από ggiannis4


Σαββίδης: "Φανέλα ΠΑΟΚ στον γάμο μου..." 1 από ggiannis4


Σαββίδης: "Θα μπορούσα να μπω στο σπίτι ενός... από ggiannis4


Σαββίδης το κασκόλ και η άφιξη το 2006 από ggiannis4


Σαββίδης: "Όταν βάζω στόχο συνήθως φτάνω σ' αυτόν" από ggiannis4


Υποδοχή Σαββίδη με συνθήματα από ggiannis4
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ