ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Μας ενώνει το βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης προς τους ήρωες της Ελλάδας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μήνυμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. Αναλυτικά όσα ανέφερε.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ιβάν Σαββίδης στέλνει σε όλους τους Έλληνες το δικό του μήνυμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά:

"Αγαπητοί συμπατριώτες!

Σας εύχομαι ολόψυχα για την εθνική εορτή! Η 25η Μαρτίου είναι η μέρα της Εθνικής Ανεξαρτησίας, και επομένως της υπερηφάνειας, της ενότητας και του θριάμβου του ελληνικού έθνους. Καθ’ όλη μας τη ζωή τρέφουμε το αίσθημα της αγάπης για το λαό μας, όμως ειδικά σήμερα ο καθένας μας έχει μία ιδιαίτερα αίσθηση για τις ρίζες του, αισθάνεται την προσωπική συμμετοχή του στο μεγάλο ιστορικό μονοπάτι της Ελλάδας. Αυτήν την ημέρα μάς ενώνει το βαθύ αίσθημα της ευγνωμοσύνης προς τους ήρωες της Ελλάδας, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για χάρη της ελευθερίας και της ευημερίας της Ελλάδας.

Είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να διατηρούμε στις καρδιές μας τη μνήμη του κατορθώματος των προγόνων μας και από γενιά σε γενιά να μεταφέρουμε αυτές τις διαχρονικές αξίες που αποτελούν το θεμέλιο της ελληνικής νοοτροπίας – την πνευματικότητα, τον πατριωτισμό, την επιδίωξη της δικαιοσύνης. Αυτή τη γιορτινή μέρα σας εύχομαι εγκάρδια ειρήνη, αρμονία, ευημερία και να έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε με αξιοπρέπεια και να δουλέψετε σκληρά για το καλό του λαού σας.

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό,

Ιβάν Σαββίδης"

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ