ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Αγαπώ τον Πόντο και τον ΠΑΟΚ"

Σαββίδης: "Αγαπώ τον Πόντο και τον ΠΑΟΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι στην Γερμανία για το 35ο Φεστιβάλ της Ομοσπονδίας Ποντίων της Ευρώπης, όπου δίνουν φιλικά οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ για τον εορτασμό των 90 χρόνων του "Δικεφάλου".

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό έφυγε από την Θεσσαλονίκη και πλέον είναι στην Γερμανία. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ βρίσκεται στο Λεβερκούζεν για το 35ο Φεστιβάλ της Ομοσπονδίας Ποντίων της Ευρώπης. Mάλιστα εκεί είναι και οι βετεράνοι του "Δικεφάλου" που δίνουν φιλικά στα πλαίσια του εορτασμού των 90 ετών από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Την Κυριακή θα παίξουν σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Φίτεσε.

Επικεφαλής των βετεράνων είναι ο Γιώργος Κούδας και συμμετέχουν ακόμη οι: Χρήστος Τερζανίδης, Ζήσης Βρύζας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Γιώργος Γεωργιάδης, Κώστας Ορφανός, Παύλος Δερμιτζάκης, Στέφανος Μπορμπόκης, Φιλώτας Πέλλιος, Μιχάλης Λεοντιάδης, Αντώνης Μαυρέας, Γιάννης Αντωνάπουλος, Κώστας Μαλιούφας, Κώστας Λαγωνίδης, Απόστολος Τσουρέλας, Γιώργος Τουρσουνίδης, Nίκος Καραγεωργίου, Διονύσης Χασιώτης, Γιάννης Γκιτσιούδης, Αλέκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος (Χόρχε) Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Μήτογλου και Γιώργος Κούτσης.

Σαββίδης: "Αγαπώ τον Πόντο και τον ΠΑΟΚ"
Σαββίδης: "Αγαπώ τον Πόντο και τον ΠΑΟΚ"


Παρών και ο επί σειρά ετών γιατρός του ΠΑΟΚ, Μάκης Λευκαδίτης. Οι βετεράνοι πήγαν στους συνδέσμους του Τρόιστοφ και της Κολωνίας το Σάββατο ενώ αντιπροσωπεία των παλαιμάχων επισκέφθηκε μία ειδική κλινική στο Τρόιστοφ, στην οποία νοσηλεύονται παιδιά που ταλαιπωρούνται από την επάρατη νόσο.

Σαββίδης: "Αγαπώ τον Πόντο και τον ΠΑΟΚ"

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τον Ιβάν Σαββίδη να μιλά σε άπταιστα ποντιακά στη διάρκεια του φεστιβάλ και να δηλώνει "Αγαπώ τον Πόντο και τον ΠΑΟΚ":


Omilia Savvidi sto fetsival Pontiwn sti Germania από ggiannis4

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ