ΠΑΟΚ

Σαββίδης-Ίβιτς ανέλυσαν τα πάντα!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να μιλήσει απευθείας με τον Βλάνταν Ίβιτς και οι δύο άνδρες ανέλυσαν όλα όσα έφεραν ρήξη στη σχέση του Σέρβου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ σε συζήτηση μιάμισης ώρας, παρουσία του Λούμπος Μίχελ.

Δεν έχει εξέλιξη το θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν θα μπορούσε να είχε γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που δεν υπήρξε ανακοίνωση λύσης συνεργασίας με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Και δεν υπήρχε γιατί ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να μιλήσει μαζί του, να ακούσει ευθέως τα παράπονα περί ελλιπούς στήριξης που εξέφρασε και στον Λούμπος Μίχελ στην τετράωρη συζήτησή τους το βράδυ της Τρίτης (6/6).

Η κουβέντα που έγινε μέσω Skype, διήρκεσε μιάμιση ώρα και οι δύο άνδρες παρουσία του Μίχελ συζήτησαν για τα πάντα. Συνολικά για την πορεία της ομάδας, την κατάρρευση της ομάδας στα playoffs και, κυρίως, τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναγνώρισε στον Ίβιτς ότι παρήγαγε έργο και πέτυχε αρκετά πράγματα. Μπορεί να αλλάξει κάτι μετά από αυτή τη συνάντηση σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον της συνεργασίας του Σέρβου τεχνικού με τον Δικέφαλο; Με βάση την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά το τετράωρο ραντεβού Μίχελ-Ίβιτς και οι δύο πλευρές έδιναν δεδομένη την λύση συνεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση μέσα στην Παρασκευή (9/6) αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Ο Μίχελ πάντως έχει ήδη προχωρημένες επαφές με υποψήφιους διαδόχους του Ίβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη συνάντηση ο Ίβιτς αναχώρησε με την οικογένειά του για διακοπές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ