ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Για μένα κερδίσατε το ντέρμπι και πιστεύω το σκορ θα ξέφευγε"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παρέμβαση Σαββίδη με αποθέωση των παικτών, συμβουλές και σούπερ έξτρα πριμ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για Τρίπολη.

Με την παρουσία του στην Τούμπα στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν την αναχώρηση για Τρίπολη, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε ξεκάθαρο στίγμα ότι θέλει να είναι ακόμη πιο κοντά στον Λουτσέσκου και τους παίκτες στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος.

Το επιβεβαίωσε και με την ομιλία του στο "Μακεδονία Παλλάς" λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για Τρίπολη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας στους παίκτες: "Για εμένα το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε και τον κερδίσατε και με το θυμό που σας είδα να έχετε, θεωρώ ότι θα ξέφευγε και το σκορ! Είναι λογικό να σας φοβούνται!".

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι το συγκεκριμένο ματς θα μετρήσει σαν νίκη στο πριμ πρωταθλήματος, ενώ έταξε και έξτρα παχυλό πριμ για τους 7 τελευταίους αγώνες,Συγκεκριμένα, είπε ενώπιον της ομάδας:

«Είμαι πολύ περήφανος για σας και την νοοτροπία σας. Η αντίδραση και στα αποδυτήρια αλλά και στον αμέσως επόμενο από τον αγώνα που δεν έγινε, έδειξε ποιοι πραγματικά είστε και πως πρέπει να προχωρήσουμε. Εσάς σας αφορά η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά. Για εμένα το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε και τον κερδίσατε και με το θυμό που σας είδα να έχετε, θεωρώ ότι θα ξέφευγε και το σκορ!

Είναι λογικό να σας φοβούνται!Κρατήστε αυτόν το θυμό και βγάλτε τον δημιουργικά στο γήπεδο όπως κάνατε την Τετάρτη! Να είστε μια γροθιά, στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Μεγαλύτερή σας νίκη, ο φόβος που τους προκαλέσατε».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ