ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Εσείς το μυαλό σας μόνο στο ντέρμπι"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(Α) ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(Α) ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης συντονίζει την αντίδραση του ΠΑΟΚ στην πρωτόδικη τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, έχει στείλει όμως ξεκάθαρο μήνυμα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μίλησε κυριοελκτικά με όλον τον ΠΑΟΚ χθες στο "Μακεδονία Παλλάς" ο Ιβάν Σαββίδης. Μέχρι και ο προπονητής της Κ20, αλλά με ιδιαίτερο ειδικό βάρος για τον "Δικέφαλο" και τον κόσμο του, Πάμπλο Γκαρσία, μετέβη στο γνωστό ξενοδοχείο και συμμετείχε μαζί με τον Γιώργο Κούδα, τον Θανάση Κατσαρή, του στενούς συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία και άλλα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ στην ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Όπως σημειώσαμε, υπάρχουν σκέψεις για δυναμική αντίδραση σε όλα τα επίπεδα, αλλά αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η εκδίκαση της έφεσης για την πρωτόδικη τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ... ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

Για τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο, υπάρχει και ένα δεύτερο σημαντικό κομμάτι. Αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την δική του προσπάθεια μέσα στα γήπεδα να τερματίσει στην πρώτη θέση. Με βάση τα δεδομένα μετά την τιμωρία, η νίκη επί της ΑΕΚ είναι μονόδρομος για να μείνει ο ΠΑΟΚ στο κόλπο του τίτλου.

Γι' αυτό και ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Λούμπος Μίχελ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους αρχηγούς της ομάδας: "Δεν θέλω να ασχολείστε καθόλου με όλα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδων. Εσείς να έχετε το μυαλό σας μόνο στα παιχνίδια και στη φάση που είμαστε, μόνο στο ντέρμπι της Κυριακής. Θέλω να μείνετε ανεπηρέαστοι απ' όλα τα υπόλοιπα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ