ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Είμαστε πιο δυνατοί σε όλα από τον Ολυμπιακό"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σε δηλώσεις του μετά τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και την κατάκτηση του τροπαίου επανέλαβε ότι η ηγεμονία του Ολυμπιακού έχει πλέον τελειώσει. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο του Κύπελλο στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Αυτό το έδειξε και στις δηλώσεις του τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός σε όλα από τον Ολυμπιακό και ότι αξίζει δυο τίτλους, υπονοώντας και το πρωτάθλημα ενώ τόνισε ότι η ηγεμονία του Ολυμπιακού έχει πλέον τελειώσει.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Εγώ αισθανόμουν ότι η ομάδα είναι ανεβασμένη. Δεν ήμασταν τόσο ενωμένοι γύρω από τον στόχο μας όπως τώρα.Ενδεχομένως το έχω πει με λίγο υπερβολικό τρόπο ότι πάμε για το Κύπελλο αλλά είχαμε αυτό το συναίσθημα ότι πρέπει να το πάρουμε. Εμείς παρακολουθούμε το ποδόσφαιρο και βλέπουμε ότι η ομάδα μας άξιζε δυο τίτλους, δυο κύπελλα.

Βεβαίως ξεκινήσαμε κάπως νευρικά, βάλαμε το γκολ, μετά δεχτήκαμε ένα περίεργο, αστείο γκολ και όποια ομάδα σκόραρε θα μπορούσε να κερδίσει. Νομίζω ότι τα παιδιά ήθελαν να κάνουν δώρο στον ΠΑΟΚ, να κάνουν δώρο σε μένα και μπορώ να πω ότι τα κατάφεραν. Και επειδή χθες τους είπα μόνο μια κουβέντα "ότι αύριο θα κερδίσει η ψυχολογία, κάντε το έτσι ώστε να φαινόμαστε άξιοι του τίτλου και να πάρουμε τον τίτλο και να τον φέρουμε στην Θεσσαλονίκη".

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν δουλέψει σε αυτή την διαδικασία, όλα τα γραφεία του ΠΑΟΚ, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους που πήγαιναν στην προπόνηση, στήριζαν τα παιδιά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και βεβαίως έχω πει στον Ίβιτς όσο και περίεργο και αν είναι ότι εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσει το Κύπελλο. Και σήμερα όταν επιβιβαζόταν στο Λεωφορείο, δεν τον συνόδευσα στο Λεωοφορείο, αλλά είπα στον Ίβιτς ότι τον πιστεύω και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα πάρεις το Κύπελλο.

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρώην ποδοσφαιριστής μας, ο προπονητής μας είναι άξιος της εμπιστοσύνης που έχουμε δείξει σε αυτόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, εκτιμώ ότι ήταν ένα αρκετά ήρεμο παιχνίδι. Ενδεχομένως να υπήρχαν κάποια σκληρά σημεία αλλά είναι τελικός Κυπέλλου. Και σήμερα είπα στον κ. Μελισσανίδη "Δημήτρη ξέρω ότι σήμερα θα χαρείς περισσότερο στην δική μου χαρά παρά στην δική σου γιατί ο ΠΑΟΚ το αξίζει αυτό".

Το αξίζει πραγματικά, το περίμενε πολύ καιρό και είναι πολύ λογικό ότι το κατάφερε. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι να είναι μια αρχή για μεγάλες νίκες. Σήμερα πρέπει να το αποδεχτούμε και να συμφωνήσουμε. Εγώ εκτιμώ ότι το καλό ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι μονοπώλιο. Κάθε χρόνο πρέπει και άλλη ομάδα να κερδίζει να δημιουργείται και μια ίντριγκα. Είναι νορμάλ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Και αντιλαμβάνομαι ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αποδεχτεί ότι η ηγεμονία του τελειώνει. Αυτή είναι η ζωή όμως. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα δυνατή, πιο δυνατή απ' αυτούς και οικονομικά πιο δυνατοί. Απ' όλες τις απόψεις πιο δυνατοί. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ αλλά εκτιμώ σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τις καλύτερες δυνατότητες στην Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν εξασφαλίσει την ασφάλεια, όλο το προσωπικό, την εταιρεία ασφάλειας. Σε κάποιες φάσεις ήταν δύσκολο, γνωρίζουμε τους φιλάθλους μας και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αλλά μου φαίνεται ότι παρόλα αυτά πήγαν σχετικά καλά τα πράγματα. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα ευχαριστώ σε όλους.

Να ευχαριστήσω την αστυνομία του Βόλου, το δημαρχείο γιατί πολύ γρήγορα και με άξιο τρόπο πρόσφερε τις υπηρεσίες τους. Να πω ευχαριστώ στην ΕΠΟ γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα μπόρεσε να προετοιμαστεί και να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις του Υπουργείου.

Και στον Υπουργό Αθλητισμού να πω ένα ευχαριστώ γιατί υπήρχε μια ανησυχία ότι θα μπορούσαν να αναβάλουν τον τελικό αλλά ο κ. Δρόσος και ο κ. Βασιλειάδης είχαν πάρει πολύ σωστή απόφαση για να διεξαχθεί σήμερα το Κύπελλο. Και στους δυο θέλω να πω ευχαριστώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ