ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δείξτε μου τους παίκτες, για να... δείξω το χρήμα"

Σαββίδης: "Δείξτε μου τους παίκτες, για να... δείξω το χρήμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ξεκάθαρη θέση του Ιβάν Σαββίδη για τα μεταγραφικά του Γενάρη και τι περιμένει ο Αρνεσεν για να μπει σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιους στόχους. Το Sport24.gr αποκαλύπτει.

Οταν ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να φέρει τον Φρανκ Αρνεσεν στην Τούμπα είχε αποφασίσει συνειδητά να προχωρήσει στο "στήσιμο" ενός τριετούς πλάνο (όσο και η διάρκεια του συμβολαίου του 59χρονου Δανού), μέσα από το οποίο θα μπουν οι βάσεις για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Γι' αυτόν τον λόγο το καλοκαίρι επιχειρήθηκε ένα μεταγραφικό κρεσέντο που έφερε πάνω από μια ντουζίνα παίκτες (μαζί με τους δανεικούς που επέστρεψαν) στην Τούμπα. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια και από αυτό το πρίσμα θα βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη για να γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη.

Η σύσκεψη που θα κρίνει το πλάνο

Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" δεν μπορεί να προσπεράσει τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τους πρώτους μήνες αξιοποίησης των μεταγραφών του καλοκαιριού. Και το βασικότερο συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως με φωτεινή την εξαίρεση Ροντρίγκες τα χρήματα που δόθηκαν απλόχερα δεν έχουν πιάσει τόπο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια υπάρχουν σοβαρές δικαιολογίες όπως για παράδειγμα ο τραυματισμός του Γκόικο Τσίμιροτ που κόστισε στον ΠΑΟΚ 1,2 εκ. ευρώ, αλλά ακόμη δεν μπορεί να κριθεί. Εν μέρει το ίδιο ισχύει και για τον Μαρίν Λέοβατς (για την μεταγραφή του δόθηκαν 1,3 εκ. ευρώ) αφού κι αυτός δεν έχει μείνει για μεγάλο διάστημα υγιής και μπαινόβγαινε στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν όμως κάποιες άλλες περιπτώσεις όπως του Σάμπο (700.000 ευρώ) και Ολσεν (650.000 ευρώ) που ισχυροποιούν την αίσθηση πως ο ΠΑΟΚ πλήρωσε πολλά και παίρνει λίγα σε προσφορά.

Αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει να συμβεί ξανά ο Ιβάν Σαββίδης, γι' αυτό και έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα σε Αρνεσεν και Τούντορ: "Θέλω να ενισχύσουμε την ομάδα, δώστε μου όπως τις προτάσεις σας για να σας πω πόσα χρήματα έχω διαθέσιμα".

Το επόμενο διάστημα ο 56χρονος επιχειρηματίας αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη και αυτό θα του δώσει την δυνατότητα να κάνει μια πολύ αναλυτική κουβέντα με τους επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας για τις μεταγραφές τον Γενάρη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Φρανκ Αρνεσεν ακόμη μαζεύει προτάσεις για παίκτες και δεν έχει μπει στην διαδικασία να προχωρά σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιους στόχους της ομάδας.

Μετά τον Σινγκ προτάθηκε και ο Σάμαρντζιτς

Ετσι ο Φρανκ Αρνεσεν αυτή την περίοδο συνεχίζει να γεμίζει την λίστα του με ονόματα. Ενα από αυτά, όπως έχουμε γράψει, είναι του Χαρμίτ Σινγκ, του 25χρονου Νορβηγού μέσου (με ινδικές ρίζες) που ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Μόλντε στα τέλη του 2015 ενώ στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Σλοβένου αμυντικού, Μιράλ Σάμαρντζιτς που ανήκει στην Ριέκα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ