ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δείξαμε σωστό πρόσωπο"

Σαββίδης: "Δείξαμε σωστό πρόσωπο"
Σαββίδης INTIME SPORTS

Η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τον κόσμο του "δικέφαλου". Γιώργος Σαββίδης: "Συγνώμη που σας καταστρέψαμε"!

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναικού ικανοποίησε τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA:

"Είμαστε ευτυχισμένοι όχι μόνο γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς. Υπήρχε η αίσθηση ότι όλοι εμείς μαζί με τους φιλάθλους και μαζί με την ομάδα, γίναμε ένα ενιαίο σύνολο. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό", είπε αρχικά και συνέχισε τις δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA:

"Ο ΠΑΟΚ δείχνει το σωστό του πρόσωπο. Γι' αυτό ακριβώς λέω πως στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα δουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους. Αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική γιατί πέρυσι μας πλήγωσε αυτή η ομάδα (σ.σ. ο Παναθηναϊκός)".

Γιώργος Σαββίδης: "Συγνώμη που σας καταστρέψαμε"

Εκτός του Ιβάν Σαββίδη, σχόλιο για το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναικός έκανε και ο Γιώργος Σαββίδης (μέσω instagram). O γιος του μεγαλομετόχου του "Δικεφάλου" έγραψε:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα, τον προπονητή και φυσικά στους φιλάθλους μας που είναι οι καλύτεροι! Μπράβο ΠΑΟΚάρα μου! Συγνώμη που σας καταστρέψαμε (σ.σ. προφανώς το μήνυμα απευθύνεται στον Παναθηναϊκό), bye bye".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ