ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δε θα σταματήσουμε στο γήπεδο"

PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

O Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο του 1st Business Conference της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στάθηκε στην παρουσία του στον σύλλογο, αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, ενώ τόνισε πως η ομάδα πρέπει να γίνει η καλύτερη στην Ελλάδα σ' όλα επίπεδα.

Ο Ιβαν Σαββίδης ήταν ο πρώτος ομιλητής στο 1st Business Conference της ΠΑΕ που διεξάγεται στο Μακεδονία Παλάς, και στην τοποθέτησή του, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θέλω να σας καλωσορίσω στο Μακεδονία Παλάς. Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει αυτό το συνέδριο για να δείξει τις αρχές του, θέλει να εξελίσσεται συνεχώς, όπως και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα γενικώς. Ο αθλητισμός δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς χορηγούς, αλλά και οι χορηγοί χωρίς τον αθλητισμό. Όλα αυτά κάνουν το ποδόσφαιρο ένα ισχυρό εργαλείο και δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε το πως επηρεάζει την κοινωνία...

Το ελληνικό πρωτάθλημα αλλάζει μορφή. Φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό, με καινούργιους διαιτητές, με το ενδιαφέρον των φιλάθλων στα ύψη και σε αυτό συνέβαλε με τις κινήσεις του ο ΠΑΟΚ. Η τύχη με έφερε στον ΠΑΟΚ όταν ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό. Τώρα πια δεν έχει χρέος, πρόσφατα έχει παρθεί απόφαση να χτιστεί ένα νέο γήπεδο και δεν θα σταματήσουμε.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Μάνατζμεντ, ακαδημίες, αγωνιστικό, ακόμα και στις σχέσεις με τους φιλάθλους. Στόχος μου είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο και αυτό αργά ή γρήγορα θα το καταφέρω. Σας υπόσχομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των αρχών της διαφήμισης του ποδοσφαίρου τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκόσμια...".

Επίσημοι υποστηρικτές του Return on Investment in Football Business είναι οι Stoiximan.gr, fluo και η Avance.

Δείτε την ομιλία στο 5:51:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ