ΠΑΟΚ

Σαμπράνο: "Μπορώ να "σκοτώσω" για την ομάδα μου"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝΟ (MOTION TEAM)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο 28χρονος Περουβιανός αμυντικός, Κάρλος Σαμπράνο, μίλησε για όσα μεσολάβησαν για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας έτοιμος να "σκοτώσει" για τον "Δικέφαλο". (video)

Ο Κάρλος Σαμπράνο έγινε κάτοικος Τούμπας, αρχικά για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού, και μίλησε την κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του, αλλά και στους στόχους που θέτει. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την μεταγραφή του: "Μετά από όλα όσα έγιναν την τελευταία μέρα, με την αναμονή για την μεταγραφή μου, ΄θελα πάρα πολύ να γίνει αυτή τη μεταγραφή. Μια μέρα μετά, είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά, και εγώ, και η οικογένειά μου. 'Τώρα είμαι πιο ήρεμος για να προπονηθώ και να γίνω όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτοιμος για να παίξω για την ομάδα και να κάνω ό,τι μπορώ για τους ανθρώπους και το σωματείο που με εμπιστεύτηκε".

Για το αν φοβήθηκε ότι η μεταγραφή θα χαλούσε: "Ο μόνος φόβος ήταν ο χρόνος. Ήρθα στην Θεσσαλονίκη στις 31 του μήνα... Ο χρόνος είναι εκείνος που πίεζε και τα πράγματα έγιναν λίγο περίπλοκα. Από τη μια δεν ερχόταν η συμφωνία, από την άλλη έπρεπε να κανονίσουμε για τόσα πολλά έγγραφα... Αυτός ήταν ο φόβος μου αλλά όλοι εδώ στο κλαμπ ήταν αισιόδοξοι. Τελικά όλα πήγαν καλά και χάρηκα πολύ... "

Για την διαφορά αντιμετώπισης του ποδοσφαίρου σε Γερμανία και Ρωσία σε σχέση με την Ελλάδα, που θυμίζει περισσότερο το Περού: "Το πρώτο πράγματα που έμαθα για την Ελλάδα δεν ήταν άλλο από την ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Είδα αρκετά βίντεο και κάποια πράγματα συμβαίνουν και στην Λατινική Αμερική. Οι οπαδοί είναι λίγο τρελοί. Και στην Γερμανία υπάρχει ένταση, αλλά είναι εντελώς διαφορετική. Ο φανατισμός στη Ελλάδα, και εδώ στον ΠΑΟΚ, ταιριάζει περισσότερο σε αυτά που έχω ζήσει, στο δικό μου πνεύμα".

Για το αν είναι και λίγο τρελός, καθώς ήδη έχει μάθει συνθήματα των οπαδών: "Είμαι ένας πάρα πολύ ήρεμος τύπος... έξω από το γήπεδο. Μέσα στο γήπεδο μπορεί και να "σκοτώσω" για την ομάδα μου. Είμαι συγκεντρωμένος, είμαι έτοιμος να παίξω δυνατά, να τα δώσω όλα. Οι οπαδοί δείχνουν στις κερκίδες την αφοσίωσή τους και εγώ δείχνω τη δικιά μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν είναι ο σκληρός αμυντικός που περιμένει ο κόσμος: "Μέσα στο γήπεδο, απλά κάνω τη δουλειά μου. Δε μου αρέσει να χάνω και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ελπίζω αυτό να το δει το κλαμπ, οι φίλαθλοι, όλοι. Θέλω να ξέρουν ότι εγώ θα υπερασπίζομαι την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το στυλ μου ταιριάζει με αυτό της ομάδας".

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους: "Θέλω να τους πω ότι είμαι χαρούμενος που έχει δημιουργηθεί αυτή η ανυπομονησία για μένα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να αποδείξω ότι δικαία είμαι μέλος της ομάδας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ