ΠΑΟΚ

Σαμπράνο: "Ελάτε να... τρελαθούμε!"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Κάρλος Σαμπράνο έστειλε με τον δικό του τρόπο το μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει της ανοιχτής προπόνησης την Πέμπτη (19/10). Σύνθημα συσπείρωσης και από τον Πέλκα.

Μετά τον Ιβάν Σαββίδη και τον γιο του Γιώργο, ήρθε και η σειρά των παικτών του ΠΑΟΚ να στείλουν μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, καλώντας τον να δώσει δυναμικό παρών στην ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης (19/10).

Ο Κάρλος Σαμπράνο ανέβασε στον λογαριασμό του στο instragram φωτογραφία του με τον Ιβάν Σαββίδη και μαζί το μήνυμα: "Την Πέμπτη έχουμε ραντεβού σπίτι μας. Στο δικό μας στάδιο!. Στις 18.00!. Πάμε ΠΑΟΚ! Ας... τρελαθούμε, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για όλους μας".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πέλκας ανέβασε φωτογραφία γεμάτης θύρας 4 και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: "Καμία μάχη δεν κερδίζεται μόνη της. Κι η δική μας μάχη διαρκεί ως το Μάιο. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Την Πέμπτη σας περιμένουμε στην Τούμπα".

Thursday we have an appointment at our houseour stadium! at 18:00! come on paok let's go crazy this week is very important for all of us @paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carlos Zambrano (@carloszambrano5) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ