ΠΑΟΚ

Σάμπο: "Θετικός για ΠΑΟΚ ο Μακ"

Slovakia's Robert Mak celebrates after scoring during a Group C Euro 2016 qualifying soccer match between Luxembourg and Slovakia at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Monday, Oct. 12, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Slovakia's Robert Mak celebrates after scoring during a Group C Euro 2016 qualifying soccer match between Luxembourg and Slovakia at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Monday, Oct. 12, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο επιθετικός της Ζενίτ, Ρόμπερτ Μακ, μίλησε στον συμπατριώτη του, Έρικ Σάμπο, για την κρούση του "δικεφάλου του Βορρά".

Έρικ Σάμπο και Ρόμπερτ Μακ συνυπήρξαν στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2015-16, και το καλοκαίρι του 2016 οι δρόμοι τους σε συλλογικό επίπεδο χώρισαν, με τον πρώτο να φεύγει για το Ισραήλ και την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με την μορφή δανεισμού, και τον δεύτερο να παίρνει μεταγραφή για την Ζενίτ.

Αμφότεροι παρέμειναν συμπαίκτες στην εθνική Σλοβακίας, με τον Σάμπο να γνωστοποιεί, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportime", τις σκέψεις του Μακ: "Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε σε αγώνα της εθνικής Σλοβακίας, ο Ρόμπερτ μου είπε ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ και πως κι αυτός είναι θετικός" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάμπο, κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος του βορρά έχει βάλει σε εφαρμογή την προσπάθεια επιστροφής του Μακ εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ