ΠΑΟΚ

Σάμπο και Λέοβατς για ενδεκάδα

Σάμπο και Λέοβατς για ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ σχεδιάζει ενδεκάδα χωρίς τον Πέλκα αλλά με Λέοβατς και Σάμπο για το παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Πώς προκύπτει ενδιαφέρον από τη Λεόν ντε Χουάνουκο για τον Μπερμπάτοφ

Μετά και τη σημερινή τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, πριν η ομάδα του ΠΑΟΚ πετάξει για τη Μυτιλήνη, ο Ίγκορ Τούντορ φαίνεται πώς έχει καταλήξει στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει αύριο στο παιχνίδι με την Καλλονή.

Ο Κροάτης τεχνικός θα διατηρήσει την τριάδα (Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας) στην άμυνα μπροστά από τον Γλύκο, θα βάλει τον Σάμπο μαζί με Κάτσε και Τζιόλη και θα προτιμήσει να παίξει με τον Λέοβατς στο αριστερό άκρο και τον Ροντρίγκες στο δεξί, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τους Αθανασιάδη και Μακ.Αυτό είναι το πιθανότερο σχήμα και αν υπάρχουν παίκτες που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα αυτοί είναι οι Πέλκας και Κωνσταντινίδης.

Ενδιαφέρον από το Περού για τον Μπερμπάτοφ

Εξάλλου, σύμφωνα με όσα γράφει στον λογαριασμό του στο twitter ο Περουβιανός δημοσιογράφος της ιστοσελίδας " dechalaca.com", Άλντο Ραμίρες Τέγιο η Λεόν ντε Xoυάνουκο συζητά με τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Μάλιστα, δίνει 37% πιθανότητες να γίνει το ντιλ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ