ΠΑΟΚ

Σαλάχ για Ουάρντα: "Χρειάζεται θεραπεία"

Amp Warda talks to his teammate Egypt's Mohamed Salah during the African Cup of Nations round of 16 soccer match between Egypt and South Africa in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Amp Warda talks to his teammate Egypt's Mohamed Salah during the African Cup of Nations round of 16 soccer match between Egypt and South Africa in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για τον συμπαίκτη του στην Εθνική Αιγύπτου, Αμρ Ουάρντα με αφορμή το σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνίστησε κατά τη διάρκεια του Κόπα Άφρικα.

O Μο Σαλάχ παραχώρησε συνέντευξη στο CNN για τα δικαιώματα των γυναικών και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε στο σκάνδαλο που ξέσπασε στην Εθνική Αιγύπτου με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα.

"Ο Ουάρντα χρειάζεται θεραπεία ή βοήθεια για αναμόρφωση, προκειμένου κάτι τέτοιο να μην συμβεί ποτέ ξανά στο μέλλον", είπε ο σταρ της Λίβερπουλ.

"Δεν είχα κανένα ρόλο στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα. Δεν είμαι ο ηγέτης της ομάδας ή ο προπονητής, πιστέψτε με, δεν είμαι τόσο δυνατός για να αλλάζω πράγματα", συμπλήρωσε ο Σαλάχ που τόνισε ωστόσο πως όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

"Πιστεύω ότι πολλοί από όσους κάνουν λάθη μπορούν να βελτιωθούν. Δεν πρέπει να στέλνονται στην γκιλοτίνα, κάτι που είναι εύκολο. Πρέπει να πιστεύουμε σε δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγούμε και να εκπαιδεύουμε. Δεν είναι λύση μόνο η αποτροπή".

Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον απαραίτητο σεβασμό. Το όχι, σημαίνει όχι. Επίσης, οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για οτιδήποτε δεν τους αρέσει.

Μιλάω για τον εαυτό μου, θέλω όταν η κόρη μου έχει ένα πρόβλημα, να μπορεί να αισθάνεται ελεύθερη να έρθει και να μου μιλήσει. Δεν πρέπει οι γυναίκες να φοβούνται κανέναν και τίποτα, αυτό πρέπει να το διορθώσουμε", δήλωσε ο Αιγύπτιος άσος.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ