ΠΑΟΚ

Ρώτησε και για Σάντσες ο ΠΑΟΚ

Ρώτησε και για Σάντσες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση για τον αντι-Τσίμιροτ και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει, είναι και του Κάρλος Σάντσες. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει τα ραντάρ του και στην Ιταλία προκειμένου να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γκόικο Τσίμιροτ. Μετά την περίπτωση του Γκαστόν Μπρούγκμαν της Πεσκάρα την οποία αποκάλυψε το Sport24.gr, υπάρχει ένα ακόμη όνομα που απασχολεί τον Δικέφαλο και θα μπορούσε να πάει στην Τούμπα με την μορφή δανεισμού.

Ο λόγος για τον 31χρονο Κολομβιανό, Κάρλος Σάντσες της Φιορεντίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται και από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, έγινε μία διερευνητική κρούση προκειμένου να συγκεντρωθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στα δεδομένα της συνεργασίας του με την Φιορεντίνα και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να παίξει δανεικός για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς, στο "Δικέφαλο".

Ο ΠΑΟΚ, με βάση όσα αναφέρονται στη ιστοσελίδα "violanews.com", θέλει να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του Κολομβιανού που δεν έχει πολύ ενεργό ρόλο στα πλάνα του προπονητή των Βιόλα, Στέφανο Πιόλι (βέβαια σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Σαμπντόρια).

Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει τόσο η Χετάφε, όσο και η Κάλιαρι, ωστόσο είναι άγνωστο κατά πόσο ο Σάντσες θέλει να φύγει από την Ιταλία, αν διαβάσει κανείς τα όσα δήλωσε ο ατζέντης του, Ντιέγκο Μερίνο λίγες μέρες πριν. Συγκεκριμένα, είπε: "Ο Κάρλος περνά καλά στην Φιορεντίνα και δεν πρόκειται να φύγει από την Ιταλία για να επιστρέψει στην Κολομβία για την Ατλέτικο Νασιονάλ. Αυτό μπορώ να στο διαβεβαιώσω 100%".

Ο πιο σοβαρός λόγος που μπορεί να ωθήσει σε μετακίνηση τον Σάντσες είναι το Μουντιάλ της Ρωσίας και ο επιπλέον χρόνος συμμετοχής που χρειάζεται για να πάρει μία θέση στην αποστολή της εθνικής Κολομβίας.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΕΣ

Ο ύψους 1.82μ. Σάντσες, είναι γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1986 και εκτός από μέσος μπορεί να καλύψει τη θέση του στόπερ. Αγωνίστηκε στην Ντανούμπιο και την Ρίβερ Πλέιτ της Ουρουγουάης και έκανε το βήμα προς το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέσω της Βαλενσιέν. Πέρασε και από την Ρέιντζερς Τάλκα της Χιλής , πριν καταλήξει στην Έλτσε και από εκεί στην Άστον Βίλα, από όπου τον πήρε η Φιορεντίνα, αφού πρώτα τον δοκίμασε με δανεισμό τη σεζόν 2016-2017. Φέτος με τους "Βιόλα" μετρά 11 συμμετοχές και έχει σημειώσει ένα γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ