ΠΑΟΚ

Ροτέισιον από την αποστολή για Λεβαδειακό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε 18άδα με ενδιαφέρον για τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο. Ποιοι είναι οι βασικοί που έμειναν εκτός.

Έδωσε ειδήσεις και εν μέρει προκάλεσε και εκπλήξεις η αποστολή που επελεξε ο Ραζβαν Λουτσέσκου για το ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο το απόγευμα της Τετάρτης (20/9, 18.15).

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός 18άδας τους βασικούς Μακ, Βαρέλα, Κάτσε τους τραυματίες Κάμπος, Λέοβατς, Λεβέκ (φυσικά και τους μακροχρόνια τραυματίες Γλύκο και Μυστακίδη), καθως και τους Πασχαλάκη, Πούγγουρα, Κωνσταντινίδη, Δημητριάδη και Δημητρίου, ενώ ως γνωστο δεν υπολογίζεται ο Μπρκιτς.

Αναλυτικά, οι παίκτες που επέλεξε ο 48χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ: Ρέι, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Μαλεζάς, Ζαμπράνο, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης. Θυμίζουμε ότι βάσει κανονισμού πρέπει να υπάρχουν δύο νεαροί παίκτες και αυτοί είναι οι Δεληγιαννίδης και Σιαμπάνης.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν πάνω στη διαχείριση της αναμέτρησης.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορία της μπάλας και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζάλμα Κάμπος λόγω μιας φλεγμονής στην απονεύρωση του προσαγωγή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ