ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Τώρα κοιτάμε μπροστά και όχι το παρελθόν"

Ροντρίγκες: "Τώρα κοιτάμε μπροστά και όχι το παρελθόν"
Ροντρίγκες Κάτσε Τζαβέλλας INTIME SPORTS

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο αλλά και σε αυτό με την Ντόρτμουντ. Τι είπε ο Δημήτρης Πέλκας.

Θετική ήταν η απόδοση του Γκάρι Ροντρίγκες στο ματς με τον Πανιώνιο. Ο ίδιος είπε: Για εμάς ήταν σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμοί και αυτό το κρατάμε εν όψει της συνέχειας. Είχε ανάγκη μια νίκη η ομάδα το προηγούμενο διάστημα και αυτό έγινε. Υπάρχουν δύσκολα ματς μέχρι την διακοπή. Δεν μας νοιάζει το παρελθόν, μας νοιάζει να κερδίζουμε τα ματς και κοιτάμε μπροστά".

Για το ματς με την Ντόρτμουντ στις 10/12: " Αυτά τα παιχνίδια περιμένει ο κάθε παίκτης. Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε πολύ κόσμο. Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι για να δείξουμε την ικανότητά μας".

Πέλκας: Να πάρουμε ό,τι καλύτερο κόντρα στην Ντόρτμουντ"

Ο Δημήτρης Πέλκας ανέφερε για το ματς με τον Πανιώνιο αλλά και αυτό με την Ντόρτμουντ: "Οταν η αντίπαλη ομάδα παίζει μεσοαμυντικά, είναι δύσκολο να δημιουργήσεις. Κρατάμε την νίκη και το καλό μας σερί. Οταν παίζεις με την Ντόρτμουντ, υπάρχει κίνητρο. Πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γιατί σε τέτοια ματς μπορείς να γράψεις ιστορία".

Δύο από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο, ο Ρόμπερτ Μακ και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησαν στη NOVA.

Ο Σλοβάκος, σκόρερ του πρώτου τέρματος, τόνισε: "Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είναι μία καλή ομάδα και ότι βρίσκόταν σε υψηλότερη θέση απ' ότι εμείς. Θέλαμε λοιπόν τη νίκη για να πλησιάσουμε στις πρώτες θέσεις. χωρίς να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο πήραμε μία σημαντική νίκη. Σημασία έχει ατο αποτέλεσμα. Σε προηγούμενα ματς είχαμε καλή απόδοση, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν κερδίζαμε. Πλέον παίζουμε πιο άμεσα προς την εστία".

Πρόσθεσε ακόμη: "Εχουμε αλλάξει κάποια στοιχεία, παίζουμε πιο απλά. Στο τέλος κανείς δεν θυμάται πως παίξαμε στα 90 λεπτά, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Γίναμε πιο άμεσοι στο παιχνίδι μας για να κερδίζουμε".

Αναφέρθηκε και στο ματς με την Ντόρτμουντ: "Θα παίξουμε σε ένα από τα καλύτερα γήπεδοα. Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η Ντόρτμουντ ακόμη. Δεν χρειάζεται κανείς κίνητρο για να παίξει κόντρα στην Ντόρτμουντ, είναι μία μεγάλη ομάδα και για μας ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς"

Όσο για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο νεαρός μπακ, τόνισε από την πλευρά του: "Η ομάδα έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας όπως ζητά ο προπονητής. Σκοράραμε γρήγορα, όμως μπήκαμε νωθρά στο δεύτερο μέρος και ο Πανιώνιος μας ισοφάρισε με ένα πολύ ωραίο γκολ. Είπαμε μεταξύ μας ότι πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε μία νίκη σημαντική κόντρα στον Πανιώνιο, γιατί μετά την Καλλονή θέλαμε μία νέα αρχή".

Και πρόσθεσε ακόμη: "Κάθε παίκτης λειτουργεί διαφορετικά κάτω από πίεση. Πρέπει να παίζουμε χωρίς άγχος, ορισμένοι είναι νέοι και θέλουν χρόνο να συνηθίσουν στην πίεση. Εγώ έπαιξα σαν δεξί στόπερ σε αυτό χρονικό σημείο και προσπάθησαν να βοηθήσω πολύ και στο επιθετικό γήπεδο. Στη φάση του γκολ έφερα τη μπάλα στο αριστερό, είδα τον Τζαβέλλα και περίμενα να κινηθεί περίπου σε εκείνο το σημείο. Είμαι χαρούμενος που κατάφερε να σκοράρει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ