ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη επίδραση πάνω μου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
Γκάρι Ροντρίγκες MOTIONTEAM

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν ξεχνά την συμβολή που είχε ο ΠΑΟΚ στην "εκτόξευση" της καριέρας του και φροντίζει να το θυμίζει σε κάθε ευκαιρία. Διαβάστε τι δήλώσε ο εξτρέμ της Γαλατάσαράι για το πέρασμά του από τον Δικέφαλο.

Πριν από λίγες μέρες ο Γκάρι Ροντρίγκες πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, το πρώτο του στην τουρκική λίγκα, στο 4-0 της Γαλατασαράι επί της Αδάνασπορ. Το γκολ συνέπεσε με τη δημοσίευση της συνέντευξής του στο επίσημο περιοδικό της Γαλατάσαράι, στο οποίο είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον Δικέφαλο. Τόνισε, συγκεκριμένα: " Η μεγαλύτερη ομάδα που αγωνίστηκα πριν την Γαλατασαράι, ήταν ο ΠΑΟΚ. Τόσο σαν άνθρωπος όσο και ως ποδοσφαιριστής, είχε μεγάλη επίδραση πάνω μου. Ήμουν πολύ χαρούμενος που μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου. Αγαπήθηκα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, που θέλω να συνεχιστεί στην Γαλατασαράι...".

Με πολύ θετικό τρόπο αναφέρθηκε και στον Ίγκορ Τούντορ και τη σχέση που έχει μαζί του. Είπε, χαρακτηριστικά: "Ήμουν στον ΠΑΟΚ με τον Ιγκόρ Τούντορ την πρώτη μου σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορείς να σταματάς την εξέλιξή σου στο ποδόσφαιρο. Πρέπει πάντα να δουλεύεις σκληρά στις ομάδες που προπονεί. Είναι πολύ επαγγελματίας. Είναι νεαρός σαν προπονητής, αλλά έχει καλό χαρακτήρα. Είναι ανοιχτός στο να μιλάς μαζί του, είναι καλός άνθρωπος. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Νομίζω πως και εκείνος με αγαπάει...".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ